Moja Crvena Zvezda
ВатерполоДомаћа такмичења

Вечерас „вечити дерби“ у ватерполу

Ватерполисти Црвене звезде се данас састају са шампионом Србије, екипом Партизана, у оквиру 7. кола Прве „А“ Лиге.

Наша екипа је нешто слабије него што се очекивало стартовала у домаћем шампионату, те је у првих шест кола уписала три победе и три пораза (два од Војводине и један од Партизана). У претходном дуелу против црно-белих нашим ватерполистима је практично узета победа због чудних судијских одлука, те ће данас бити права прилика да се изабраници Дејана Савића реванширају „вечитом ривалу“.

„Примарни циљ нам је припрема за најважнији део сезоне. Покушаћемо да утакмицу са Партизаном искористимо на најбољи могући начин и подигнемо форму пред одлучујуће дуеле у доигравању. На старту сезоне смо одиграли веома добро против њих што нам у сваком случају даје наду и веру да то издање можемо и да поновимо. Истина је да нисмо у жељеној форми, али боже мој. Мора и нама једном да крене „, рекао је Страхиња Рашовић.

Утакмица се игра на Бањици од 19.30, а улаз се наплаћује 200 динара. Обезбеђен је и ТВ пренос на Аренаспорту.

Повезане вести

2 comments

cane мар 16, 2012 at 19:40

zna li neko link za vaterpolo

Reply
Slavko Stankovic мар 16, 2012 at 18:37

e sve je lepo objavili ste konacno za derbi to ste trebali dan dva ranije ali dobro sada jos samo dajte link da pogledamo bilo bi lepo za nas koji nismo u mogucnosti da budemo na utakmici i koji nemamo arenu znaci lepo vas molim srecno momci veceras

Reply

Leave a Comment