Moja Crvena Zvezda
КошаркаМлађе категорије

Сад би и комшије Јанковића?

Никола Јанковић, фото "Мондо"
Никола Јанковић, фото "Мондо"
Никола Јанковић, фото "Мондо"

Један од најперспективнијих младих кошаркаша нашег клуба, Никола Јанковић, који није постигао договор о продужетку сарадње, тренира ових дана у Италији са екипом Бјеле, објављује косарка.рс.

Иако је менаџер младог крилног центра Адемола Окулаџа након неуспешних преговора са руководством Црвене звезде истакао да је приоритет његовог клијента да каријеру настави у иностранству, поменути извор пише да се шпекулише да је за Јанковића заинтересован и Партизан, мада се не помиње да ли би се наш доскорашњи јуниор одлучио за овај трансфер.

Комшије ће, у случају да у овој причи има истине, морати да издвоје лепу суму новца и исплате обештећење Црвеној звезди, обзиром да је Јанковић прошао готово све млађе категорије у клубу.

Повезане вести

18 comments

Ivan мар 16, 2012 at 20:10

Na poslednjoj sednici kss doneta je odluka da obestecenje za ovakve ne bude vise 150000e nego 75000. E sad jedino ako to jos nije pocelo da vazi.

Reply
patrijarh мар 16, 2012 at 20:02

Kao prvo, decko je potekao iz mladjih kategorija FMP-a. Zvezdin je igrac slucajem koji je nastao spajanjem ova 2 kluba ove sezone. On sa Zvezdom nije imao nikakvih dodirnih tacaka. Ne znate o cemu se radilo ovde zapravo… trebao je da igra za radnicki fmp a ne za Zvezdu sto nije normalno za igraca njegovog kalibra, tako da mozete samo da pisete komentare. Ionako cete ceo zivot samo da pisete komentare i da radite za 400 evra, i da, da pljujete momke kojima je teze nego sto mislite, to su pritisci bednici jedni.
P.S. Ovo sa Partizanom je cista glupost.

Reply
Super мар 16, 2012 at 22:02

Mi zaradjujemo za 400 evra,neki i manje,ali bas me raduje da ti zaradjujes vise i da si sad pametan jer si ostavio ovaj komentar.

Reply
patrijarh мар 16, 2012 at 22:23

Takav smo narod. Prastamo sve osim uspeha, pljujemo momke koji su ulozili zivot da bi postigli nesto u zivotu, odrekli se svega. Da li je ovaj momak imao detinjstvo, zapitajte se malo. Kad bi vise gledali sebe i dali sve od sebe da uspemo u necemu, a manje srali ovde, mozda bi nam drzava ne bi bila ovakva kakva je.

Reply
papa мар 17, 2012 at 02:29

u pravu si patrijarse,ne znaju oni uopste sta se sve desavalo sa Jankovicem…iako sam strastveni Delija oni ne znaju sta pisu,nasedaju na neke buve obicne i provokacije…

Reply
spiridon_kopicl мар 17, 2012 at 08:27

Dobro pametnjakoviću koji se potpisuješ sa „patrijarh“(nedostojan si tog imena) šta sad ima veze da li se odrekao detinjstva radi sporta koji verovatno voli.Stvar je u tome da mu je neko pružio šansu u klubu pa zvao se on CZ ili FMP ili Partizan,da ga je neko košarkaški odškolovao,da je zauzimao nekom drugom klincu mesto u petorci…E sad kada bi trebao klub da profitira njegovim igrama za prvi tim,on neće da potpiše ugovor. I na kraju,kakve veze ima što neko zarađuje 400eura mesečno.Možda su te pare poštenije,nego hiljade eura koje će dobiti mali smrad izigravši poverenje ljudi koji su mu pružili šansu.

delija86 мар 16, 2012 at 18:07

Nije njemu ovo prvi put,znao sam da ce da ode kad tad,bilo je i letos price da ce u patlidzan!

Reply
STARA ŠKOLA мар 16, 2012 at 17:59

Uvek se iznova razočaram kad čujem za ovakve likove… Ja bih z a Zvezdu igrao i džabe, a oni neće ni za pare… Nekako sam i razumeo dok smo bili u krizi, ali sad je priča drugačija. Da ne pominjem rad sa najvećim stručnjakom u Evropi… Zar mu je malo primera talenata koji su propali jer su požurili „preko“(iz svih sportova)?!? Sve u svemu, ako ne želi da nosi sveti grb, onda nam i ne treba. Neka igra gde hoće(pa i kod „onih“). Putuj, igumane…

Reply
NRA мар 16, 2012 at 15:36

Putuj Mustafce :*

Reply
Samo Zvezda мар 16, 2012 at 14:50

Ako je prosao sve nase mladje kategorije,trebalo bi da je zvezdas,u slucaju da ode onda neka ode imamo odlicne Ristica i Rebica,uostalom partizan nema nikakvu omladinsku kosarkasku skolu tako da bi im samo Jankovic nesto znacio,mada ni sa njim ne bi nista uradili a mi bi dobili kintu

Reply
SHERIFF мар 16, 2012 at 14:19

Kako je zinuo na ovoj slici tako mu je i jedan drugi organ zinuo za lovom…Idi da te ne gledamo…Muka mi je od ovakvih tipova,sta je mislio da ce odma u prvu petorku?Putuj…

Reply
Raka Delija мар 16, 2012 at 11:54

Ako njegovim roditeljima nije privilegija da im dete uči i radi sa jednim od najboljih trenera Evrope Svetislavom Pešićem,i uz to ima i sigurno najbolje uslove za rad na prostoru stare jugoslavije a možda i šire onda nek ide pa neka ga uči neki Španac,Francuz ili Italijan koji Kariju nisu ni do kolena.Ako Kari od tebe ne može napraviti vrhunskog igrača onda neće niko drugi uspeti u toj misiji

Reply
micho9 мар 16, 2012 at 12:52

Sve se rekao, ali roditelji uništavaju djecu. Pa on da je pametan ne bi ni imao menadžera, nego bi Karija zamolio da dolazi da trenira sa Zvaezdom dok ne bude imao mjesta u 12.

Reply
Niks мар 16, 2012 at 11:53

Najveca sramota za njega bi bila da predje kod ovih sto unistavaju mlade igrace.

Reply
sinisa мар 16, 2012 at 11:36

Sram te bilo klub je od tebe stvorio igraca, a sada kada mu treba vratiti dobrim igrama ti okreces ledja!

Reply
StefanVranje мар 16, 2012 at 11:31

Decko je Vranjanac trenirali smo u mladjim kategorijama zajedno,njega mnogo forsira cale i zapeo da ga odvede u inostranstvo,tu rodjitelji mnogo grese…

Reply
dssss мар 17, 2012 at 02:30

da li znas cime se bavi njegov cale?? verovatno si debeo i nemas vise od 180 pa ti krivo sto je decko uspeo..

Reply
SHERIFF мар 16, 2012 at 11:02

Neka plate pa nek nose,takvi nam ne trebaju…

Reply

Leave a Comment