Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеСпортско Друштво

Сомбор је цео црвено-бео

Звездин караван увелико маршира кроз Војводину и доноси радост нашим навијачима. Овога пута највреднији пехари нашег клуба су стигли у Сомбор који је чврсто доказао приврженост црвено-белим бојама, те са 88 нових чланова појачао број верних присталица Црвене звезде.

Километри ни данас нису били препрека аутобусу са Звездиним грбом, који је при самом доласку на север Србије дочекан од стране великог броја навијача. Најватреније присталице су организовале феноменалан дочек, а порука звездаша из Сомбора је била јасна: “Учлани се, буди део Звезде!”.

Уследио је пиротехнички перформанс и у складу са мотивом навијача ред испред пулта за чланство. Са изразитом жељом и ентузијазмом симпатизери нашег клуба су решили да путем чланске карте постану део Звездине џиновске породице. У временском интервалу од 18 сати до 21 часа владала је прелепа атмосфера, а како истичу представници Црвене звезде домаћин је показао нарочиту љубазност, срдачност и гостопримство, а пре свега одушевљење доласком вољеног клуба у њихов родни град.

Другу годину заредом становници Сомбора, којима је крв црвено-бела, су чврсто решили да увећају број званичних припадника Црвене звезде, те смо заједно постали снажнији за 88 нових чланова. Међутим, овде се не заустављамо већ брзо настављамо наш пут, јер је Звездин летњи караван кренуо пут Српске Црње да обрадује велики број навијача.

The post Сомбор је цео црвено-бео appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment