Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Посета на Маракани у сезони 2022/23 – скоро пола милиона

Црвена звезда је још једном показала величину у историјској сезони која је за нама. Навијачи ће заувек памтити годину у којој је наш клуб освојио трећу узастопну дуплу круну и пласирао се први у Европи у груну фазу Лиге шампиона. Свим тим успесима су важан допринос дали и звездаши којих је у сезони 2022/23 на Маракани било близу пола милиона.

Укупно 455.931 навијач је пружио подршку црвено-белим момцима. Иако је сезона трајала готово 11 месеци, звездаши су из утакмице у утакмицу показивали да је звездаши кодекс долазак на стадион “Рајко Митић”.

Најпосећенија утакмица је меч плеј-офа за пласман у групну фазу Лиге шампиона против Макабија из Хаифе, који је пратило преко 47 хиљада људи. У дуелима групне фазе највећи број звездаша је посетио Маракану на утакмици против Монака, у првом колу Лиге Европе, када је црвено-беле бодрило нешто више од 40 хиљада навијача.

Традиционално највећи број заљубљеника у црвено-беле боје смо имали прилику да видимо, када је реч о првенственим утакмица, на вечитом дербију.

Звездина подршка је одувек била највернија, а испуњене трибине стадиона који је добио назив по првој Звездиној звезди ће бити неопходан услов за остваривање циљева којима црвено-бели теже у предстојећој такмичарској години. Наш клуб је бројним акцијама у оквиру којих смо организовали наградне игре и дружења за најмлађе желео желео да пренесе једноставну поруку а то је да је Звезда породица свих нас. Зато вас у сезони 2023/24 очекујемо у још већем броју, да заједно испишемо нове странице историје.

Подсећамо све навијаче да већ сада могу да обнове чланске карте. Цена јуниор чланске карте износи 1200, док за звездаше са правом гласа на клупским изборима износи 1800 динара. Како бисте на време обезбедили место на Маракани у следећој изазовној такмичарској години, клуб је донео одлуку да ће сезонске карте бити ускоро у продаји!

The post Посета на Маракани у сезони 2022/23 – скоро пола милиона appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment