Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаКошарка

Човић: „Пешић не преузима Уникаху“

Иако је на званичном сајту КК Црвена звезда ДИВА објављена информација да ће Светислав Пешић бити селектор репрезентације Немачке до завршетка квалификација за Европско првенство у медијима су се појавиле бројне спекулације на ту тему и дужине његовог уговора са Кошаркашким савезом Немачке. Такође, појавиле су се и приче око Пешићевог наводног ангажовања у Уникахи из Малаге. Да би се избегле било какве инсинуације и спречиле полуинформације председник Црвене звезде Небојша Човић желео је да се огласи и стави тачку на такве приче.

– Светислав Пешић је добио сагласаност од управе клуба, а у складу са уговором, да може да буде селектор репрезентације Немачке до завршетка квалификација за Европско првенство, односно до 11. септембра 2012. године када је на програму последње коло. Његово евентуално даље ангажовање на месту селектора немачке репрезентације није разматрано, јер такав захтев није ни постојао – рекао је Човић и потом у шали додао:

– Међутим, с обзиром да је Пешић добро обавио посао у односима са госпођом Меркел на путу Србије ка Европској унији, врата за евентуалне даље договоре су и даље отворена.

О наводном Пешићевом преузимању места шефа стручног штаба Уникахе из Малаге председник црвено-белих је истакао:

– Што се тиче жеља челника Уникахе из Малаге да Светислава Пешића доведе за тренера, морам да признам да су нас контактирали менаџери. Али, јасно смо им изнели усаглашен став управе клуба и господина Пешића да од тога нема ништа. Наш уговор је дугогодишњи са озбиљним заједничким намерама везаним за изградњу модерном кошаркашког система Црвене звезде. Сваке даље медијске приче на ову тему биле би потпуно излишне и без било какве реалне основе. Такође, заинтересованим странама смо сугерисали да у Србији постоје и други велики и признати тренери који су слободни, али да Пешић није међу њима – закључио је Човић.

Повезане вести

8 comments

Balkan Boy мар 14, 2012 at 23:21

Tako je, svinja debela je slobodna, neka nju izaberu da vodi Unikahu, priznat trener, trofejni, ma cudo Bozije…

Reply
Ariljac мар 14, 2012 at 17:33

Svaka cast onom liku juce sto je rekao da e tekma protiv OFK-a zatvorena i svaka cast igracima OFK-a sto su se izgleda svojski trudili al sudija je sudija…Citam izjavu Purovica koja samo potvrdjuje ono sto je Josif rekao u svom komentaru dole…Nema veze opet su lose igrali a na nama je u ime Boga da veceras pokazemo ko smo i sta smo i da nema veze ko igra a ko ne!!!NAPRED ZVEZDA!!!

Reply
Miki Delija мар 14, 2012 at 15:19

Nema ti Kari nigde da ides…ostajes ovde da zajedno osvajamo trofeje!!!

Reply
josif мар 14, 2012 at 14:49

Nevezano za ovu informaciju,gledam stoku na RTS SAT cista situacija za Purovica a sudija dize ofsajd iako je Volkov i Miljkovic bio ispred Purovica.E zato oni uzimaju trofeje jer jos jedan kiks i klub bi im bio u haosu ovako sudija ih spasava ranog vodstva OFK-a.Pozz.MKD

Reply
josif мар 14, 2012 at 14:59

I opet moram da napisem!Tomic pada sam,niko ga nedira a sudija trci i svira slobodan udarac od kojeg stoka naravno postize gol.Moze Zvezda da dovede i Ronalda nece osvojiti titulu.Pozz.MKD

Reply
atza87 мар 14, 2012 at 17:32

Izvini ali najvise je kriv golman kod gola. Ko je njega ucio da se kod slobodnjaka grli stativa ne stoji se na 2/3 tj. na 1/3 blize jednoj stativi zavisno od situacije. Inace falilo mu je samo 15 cm da bi lepo zahvatio loptu sto bi mu bilo dovoljno da je lepo izbaci. Sto se Tomica tice, ne secam se koja je situacija bila ali mislim da je bilo gazenje po prstima i to se dobro vidi, izvinjavam se ako sam pomesao situacije jer je 2 x nad njim pravljen prekrsaj (jednom je cistu loptu izgubio)..

Reply
STARA ŠKOLA мар 14, 2012 at 13:59

Tako se radi u ozbiljnom klubu, bravo za Čovića i Pešića. Očekujem najbolje, imamo najstručniji kadar, možda i u celoj Evropi.

Reply
SHERIFF мар 14, 2012 at 13:09

Pocinjemo da licimo na ozbiljan klub!

Reply

Leave a Comment