Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Шампионске фан зоне за најмлађе на прослави титуле

ФК Црвена звезда ће званично прославити титулу са навијачима у недељу од 19 часова на стадиону “Рајко Митић” када ћемо дочекати Нови Пазар у оквиру седмог кола плеј-офа Суперлиге Србије. Наш клуб је на крају сезоне приредио велико изненађење за најмлађе звездаше који ће моћи да уживају у дружењу у шампионским фан зонама на западној и источној трибини Маракане два сата пред почетак утакмице.

У знак захвалности, услед велике подршке дечака и девојчица током целе сезоне, Црвена звезда ће пред прославу титуле у недељу од 17 часова отворити специјалне фан зоне испред источне и западне трибине стадиона који носи назив по првој Звездиној звезди – Рајку Митићу.

Месецима уназад наш клуб је пред сваку утакмицу на Маракани омогућио малишанима многобројне активности у склопу фан зона, али ће пред шампионску прославу најмлађи уживати у великом броју доступних занимација.

На западној страни фан зона ће бити постављена испред Ред Стар шопа, а очекује нас дружење уз добро познате Звездине песме и стихове, аниматоре, неизоставни фејс пејтинг путем којег деца могу да искажу креативност и машту, а такође биће постављени штандови за куповину барјака и пунктови са храном и пићем.

Са друге стране, испред источне трибине најмађе звездаше очекује незабораван провод у забавном парку који укључује рингешпил, кошарку, ножни пикадо, ледени хокеј, као и многе друге погодности укључене у шампионску фан зону испред источне трибине Маракане.

Подсећамо све звездаше да је улаз на прослави Звездине 34. шампионске титуле потпуно бесплатан, а да је црвено-бели барјак неизоставан навијачки реквизит. Видимо се на Маракани!

The post Шампионске фан зоне за најмлађе на прослави титуле appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment