Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Најава преноса – Последња шанса кадета за титулу

Очекује нас богат фудбалски програм на теренима иза југа Маракане током последњег такмичарског кола, с обзиром да ће наша омладинска и кадетска селекција укрстити снаге са Графичаром у суботу од 11, односно 13 часова, док ће сениори нашег развојног тима од 17 сати дочекати Раднички са Новог Београда на теренима Омладинске школе ФК Црвена звезда.

Црвено-бели јуниори ће у суботу од 11 часова гостовати екипи Графичара у оквиру 30. кола Омладинске лиге Србије. Ово ће формално бити гостовање за наше момке, с обзиром да се утакмица игра на теренима Омладинске школе, тако да ће оба тима имати предност домаћег терена. Звезда се налази на другој позицији са 61 освојеним бодом, док је екипа са Сењака на осмом месту са 44 прикупљена бода. Иако су фудбалери Зорана Рендулића фаворити на мечу, нема дилеме да ће са друге стране играчи којима са тренерске позиције командује Данило Тешић пружити чврст и снажан отпор. Такође, да очекујемо интересантан меч са много голова и атрактивних потеза потврђује нам дуел из јесењег дела сезоне који је завршен са 2:2. Утакмицу између омладинских селекција Графичара и Црвене звезде можете гледати уживо на програму Звезда ТВ од 11 сати, као и на Јутјуб каналу са истим називом.

Истог дана идентичан сусрет нас очекује по завршетку меча јуниорских тимова Графичара и Црвене звезде, јер ће на терен од 13 часова истрчати кадети обе екипе. За разлику од омладинског шампионата у Кадетској лиги Србије и даље није одлучено ко ће освојити пехар националног првенства. Играчи Слађана Николића заузимају друго место са 75 бодова, једним мање од лидера Чукаричког, док су “љубичасти” кадети на високој шестој позицији са 41 бодом. У првом делу такмичарске године црвено-бели су до три бода тада као домаћини стигли у судијској надокнади другог дела игре, када је из слободног ударца погодио Андреј Петровић. Меч можете пратити на Звезда ТВ од 13 часова, као и на истоименом Јутјуб каналу.

Сениорски тим Графичара у суботу од 17 часова дочекује Раднички са Новог Београда на свом терену у оквиру седмог кола плеј-офа Прве лиге Србије. Чета младог стручњака Марка Неђића има прилику да стави тачку на одличну сезону, те да победом потврди трећу позицију на табели. На претходним сусретима ова два тима Раднички је знао да “откине” бодове Графичару, што имплицира да нас очекује још један занимљив дуел. Екипа са Новог Београда заузима осму позицију са 45 освојених бодова, док је Графичар трећи са 57 и пред себе ставља улогу фаворита. Такође, меч између Графичара и новобеоградског Радничког ћете бити у прилици да посматрате уживо на Звезда ТВ од 17 часова, као и на нашем Јутјуб каналу.

Распоред утакмица:

Субота, 9 часова, млађи пионири – Црвена звезда – Графичар
Субота, 10 часова, млађи кадети – Вождовац – Црвена звезда
Субота, 11 часова, омладинци – Графичар – Црвена звезда (Уживо Звезда ТВ)
Субота, 12 часова, петлићи – Кампионе – Графичар
Субота, 13 часова, кадети – Графичар – Црвена звезда (Уживо Звезда ТВ)
Субота, 15 часова, млађи кадети – Графичар – Раднички (НБ)
Субота, 17 часова, ПЛС – Графичар – Раднички (НБ) (Уживо Звезда ТВ)
Субота, 19 часова, петлићи – Црвена звезда – ОФК Београд

Недеља, 11 часова, пионири – Црвена звезда – Графичар

Понедељак, 17 часова и 30 минута, млађи омладинци – ФК ИМТ – Графичар

The post Најава преноса – Последња шанса кадета за титулу appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment