Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Милојевић: Борјанова одбрана преломила меч

Црвена звезда је у финалу Купа Србије након тријумфа над ТСЦ-ом резултатом 0:3, а много разлога за задовољство после меча имао је Милош Милојевић.

Нисмо ушли у утакмицу као што смо планирали, причали и тренирали, једноставно смо премало радили оне ствари које смо требали. Свакако ћемо направити анализу и видети зашто је то тако, али кад се све сабере и одузме, заслужено смо победили, али један део меча је био без енергије и организације са индивидуалним покушајима који не пролазе против екипе као што је ТСЦ. Меч је после ишао у нашу корист, повели смо 0:1, а онда су они остали са играчем мање у наставку и уз боље решавање вишкова које смо имали у нападу, могли смо и убедљивије да славимо. Честитам играчима и навијачима на победи и надам се да ће публика бити многобројна и у финалу, те да ћемо бити прави од првог до последњег минута – почео је у даху Милојевић.

Поново је Борјан показао какав је мајстор за пенале.

Био је јунак у Крушевцу, ево и данас и немам ништа против да то понови у финалу, само да победимо. Свакако је његова одбрана променила ток меча, јер би се после 1:0 веома тешко вратили у утакмицу, тако да му честитам – подвукао је наш стратег.

The post Милојевић: Борјанова одбрана преломила меч appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment