Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Ивановић и Добрић: Чврсто и јако уз пуне трибине (недеља, 19.30)

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет отварају полуфиналну плеј оф серију АБА лиге против екипе Будућности.

Утакмица број 1 (игра се на две победе) на програму је у недељу у хали „Александар Николић“ од 19.30 часова.

Карте за ову утакмицу већ су пуштене у продају, а биће и на благајнама хале на дан утакмице од 14 часова па до почетка утакмице.

Црвено-бели се припремају за ову утакмицу и биће спремни за први меч у недељу увече. Хала ће према динамици продаје карата до петка увече бити пуна, карата још увек има у продаји, а клуб још једном позива све навијаче нашег клуба да дођу и пруже пгласну одршку нашем тиму у борби за други трофеј у сезони!

Тренер Душко Ивановић: – Будућност након промене тренера игра изванредно, и пре тога екипа је селектирана и има квалитет иза међународна такмичења попут Еврокупа, а са појачањима која су стигла и за ниво више. Озбиљан клуб је у питању, имају своје амбиције и жеље, а то је сигурно пласман у финале. Играју агресивно, са пуно самопоуздања и са јасно подељеним улогама. Ерик Грин игра фантастично у последње време и можемо да кажемо да игра у животној форми. Ипак, верујем да чврстом и одговорном игром уз пуне трибине можемо до победе. Подршка нам много значи не морам да понављам колико, јер се то показало и у Евролиги, зато позивам наше навијаче да дођу и да нам помогну у недељу увече како би отворили ову серију како желимо – рекао је тренер црвено-белих који ће на располагању у недељу имати све играче.

Огњен Добрић: – Добро познајемо екипу Будућности, изузетно добар тим, који је играо добро током сезоне, а сада још боље. Грин је сада вођа тог тима, остали играчи такође знају своје улоге, присутна је и нека нова енергија што је случај увек када дође до неких промена у овом случају тренера. Ово су кратке серије и морамо јако, чврсто и одговорно да уђемо у прву утакмицу. Надам се и позивам наше навијаче да дођу и да нас подрже, увек су препознавали важне тренутке , а овај је један од таквих.

Утакмица број 1 за коју су карте пуштене у продају по популарним ценама још у среду игра се у недељу од 19.30 сати, а меч број 2 на програму је наредног уторка 23.05. у дворани „Морача“ у Подгорици.

The post Ивановић и Добрић: Чврсто и јако уз пуне трибине (недеља, 19.30) appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment