Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Седмица кадета

Кадетска селекција Црвене звезде је савладала Кикер резултатом 7:0 у оквиру 26. кола првенства. Бриљирали су са два поготка Дарије Маркочевић и Андрија Максимовић који је стигао до 30. гола у сезони, док су се уписали још Вељко Вукојевић, Теодор Илић, Дарије Маркочевић и Огњен Миленовић. Није страно да пулени Слађана Николића буду креативни, па је тако и данас предњачио Урош Тегелтија са две асистенције, док су по једну уписали Андрија Максимовић, Теодор Илић и Давид Ђурић.

Црвена звезда – Кикер 7:0 (5:0)

Стадион: “Терени Омладинске школе ФК Црвена звезда”.

Судија: Стефан Микавица.

Стрелци: Вукојевић у 10, Т. Илић у 13, Максимовић у 15. и 26, Маркочевић у 22. и 73. и Миленовић у 57. минуту.

Црвена звезда: Вишњић, Т. Илић, Милосављевић, Стојановић (од 46. Милутиновић), Ђурић (од 46. Д. Тегелтија), Младеновић, Петровић (од 46. Ивановић), Максимовић (од 46. Милошевић), Вукојевић (од 46. Миленовић), У. Тегелтија, Маркочевић.

Кикер: Планојевић, Живодер, Василијевић, Бошковић, Стојановић, Ђорђевић, Дражанин, Ратковић, Стојаковић, Шеховић, Ердоглија.

Није се дуго чекало на брз гол Звезде, а већ у 10. минуту погодио је Вељко Вукојевић и потврдио офанзиван улазак у меч пулена Слађана Николића. Наиме, Максимовић је главом спустио лопту, а Вукојевић из “мртвог” угла успео да савлада Планојевића. Већ три минута касније, Максимовић је испалио пројектил из слободног ударца, а Планојевић је одбио лопту до Вукојевића који је несебично упослио Теодора Илића, а он удвостручио предност нашег тима.

Наставила је Звезда да погађа, па се у 15. минуту Андрија Максимовић изборио за лопту у петерцу ривала, “окрено” чувара и погодио. Након гола, Илић је и асистирао, а играо се 22. минут када је центрирао Маркочевићу, а он погодио даљи угао гола Кикера. Стигао је Максимовић до бројке од 30 постигнутих голова ове сезоне када је у 26. минуту добро реализовао центаршут Ђурића и главом постигао погодак.

Ударац Тегелтије из 51. минута је само најавио да Звезда не планира да попусти, већ да ће настојати да у сваком следећем нападу постигне погодак. Управо се Урош Тегелтија нашао у улози асистента у 57. минуту када је пробио по десном боку и упослио Огњена Миленовића који је несметано на другој стативи проследио лопту у гол. “Наместио” је Тегелтија погодак и у 73. минуту када је центрирао из корнера право на Маркочевића, а он трзнуо главом и поново се уписао у стрелце. Могао је и други Тегелтија – Драган, да погоди у 83. минуту уз малу асистенцију ветра, али је лопта завршила тик преко пречке.

The post Седмица кадета appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment