Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеРукомет

Кикинда – Црвена звезда Грундфос 30:30 (13:17)

Рукометаши Црвене звезде поново су испустили победу у самом финишу. Овог пута у Кикинди, домаћин је до бода дошао у финишу, а Звезда пропустила напад за победу – 30:30 (13:17).

Црвено-бели су имали +6 у финишу првог полувремена, које је Кикинда смањила на четири гола, а затим у наставку и потпуно истопила минус. Звезда је поново прокоцкала вођство, и као у неким дуелима током сезоне и у прошлом мечу против Пролетера, није успела да приведе меч крају.

Пролетеру је бод много значио, али Кикинди није, јер ће екипа из Баната у наредној сезони бити опет члан Супер Б лиге. Уз Кикинду ће пут другог ранга Шамот, Топличанин и Рудар. Гоч Меркур из Врњачке бање је већ “једном ногом” у елити, док се чека још један члан.

Звезда је у Кикинди добро почела, повела 3:6, Кикинда се вратила у меч, а затим су серијом од четири везана гола црвено-бели дошли до 11:17. Ипак, олако су дозволили два гола противнику који је смањио на 13:17 пред полувреме.

Звезда контролисала разлику и резултат до 45.минута када је Кикинда мало по мало почела да се врача у меч, а у 55.минуту и стигла до изједначења, 28:28. Ненадић и Симић су донели 28:30, али је Звезда то испустила у самом финишу и Александар Стојановић је погодио за бод петнаест секунди пре краја, 30:30. Након тајм-аута наш тим је имао напад за победу, али Мирко Ђуровић није био прецизан.

Управо је Ђуровић са седам голова био најефикаснији, пет су постигли Ненадић и Ђуровић, Хорват 4.

У последњем колу сезоне Црвена звезда 3.маја у “Шумицама” дочекује Обилић.

КИКИНДА – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ГРУНДФОС 30:30 (13:17)
Кикинда, хала: СЦ “Језеро”. Гледалаца: 350. Судије: Иван Мандић (Србобран) и Немања Ковачић (Ветерник). Искључења: Кикинда 14, Црвена звезда 10 минута. Седмерци: Кикинда 2(2), Црвена звезда 1(1).

КИКИНДА: Балабан 1, Кукић 1, Стојановић 6, Босанчић, Лисица 1, Трнинић 1, Егић 2, Ђукић, Мишков, Шијан 4, Врговић 5(2), Панић 3, Ракић 3, Комарек 1, Илијин 5, Гаћиновић. Тренер: Владимир Митрески

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ГРУНДФОС: Ђуровић 7, Хорват 4(1), Симић 1, Ненадић 5, Колунџић 5, Радовановић, Гемаљевић, Стојановић, Алавања, Матичић 1, Шмигић, Пантић 3, Богуновић, Бујишић 3, Шљукић 1. Тренер: Ратко Ђурковић

The post Кикинда – Црвена звезда Грундфос 30:30 (13:17) appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment