Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Најава преноса – Три вечита дербија

Омладинску, кадетску и селекцију млађих кадета Црвене звезде у недељу, односно понедељак очекују вечити дербији, док ће сениори Графичара, дан раније, угостити Раднички из Сремске Митровице. Сва четири меча ћете уживо моћи да гледате на Звезда ТВ-у.

Омладинска селекција Црвене звезде има императив доброг резултата када се узме у обзир да смо у заостатку од 11 бодова у односу на вечитог ривала, те да би та утакмица дефинитивно могла да промени ток сезоне у нашу корист. Ипак, упркос томе, омладинци Црвене звезде ће у случају да сениори против ТСЦ-а освоје бод, обезбедити учешће у Лиги шампиона за младе наредне године, што је био и главни циљ пулена Зорана Рендулића. Меч са вечитим ривалом је на програму у недељу од 11 часова, док ће јуниори Графичара у идентичном термину, али на теренима иза југа Маракане дочекати новобеоградски Раднички.

Кадети Црвене звезде у доста бољем положају дочекују вечити дерби, с обзиром на то да смо први на табели са бодом више од Партизана и два од Чукаричког, ипак, императив доброг резултата неће изостати ни у овом сусрету. Меч је заказан за недељу са почетком од 13 часова и 30 минута, док ће кадети Графичара у суботу од 16 часова дочекати Кикер на теренима наше Омладинске школе.

Млађи кадети Црвене звезде у понедељак од 11 часова гостују Партизану, а и тај меч ћете моћи да гледате уживо на Звезда ТВ-у. Пулени Милорада Вилотића су први, од вечитог ривала имају шест бодова, као и утакмицу више.

Када је реч о сениорима Графичара, за њих почиње фото-финиш сезоне, с обзиром на то да ће утакмицом са Радничким из Сремске Митровице стартовати плеј-оф фазу такмичења. Меч је на програму у суботу од 14 часова, а Графичар је на трећој позицији са 50 бодова. За петама пуленима Марка Неђића су управо фудбалери Радничког, са пет бодова мање, док је испред на табели панчевачки Железничар који има седам поена више од Графоса.

РАСПОРЕД УТАКМИЦА:

Субота, 9 часова, млађи пионири – Црвена звезда – Кампионе
Субота, 11 часова, петлићи – Графичар – Телеоптик
Субота, 12 часова, пионири – Ада – Графичар
Субота, 13 часова и 30 минута, пионири – ИМТ – Црвена звезда
Субота, 14 часова, сениори – Графичар – Раднички СМ, ЗВЕЗДА ТВ
Субота, 16 часова, кадети – Графичар – Кикер
Субота, 20 часова, петлићи – Црвена звезда – Колубара

Недеља, 11 часова, омладинци – Партизан – Црвена звезда, ЗВЕЗДА ТВ
Недеља, 11 часова, омладинци – Графичар – Раднички НБ
Недеља, 13 часова и 30 минута, кадети – Партизан – Црвена звезда, ЗВЕЗДА ТВ
Недеља, 14 часова, млађи пионири – Колубара – Графичар
Недеља, 20 часова и 15 минута, млађи кадети – Ада – Графичар

Понедељак, 11 часова, млађи кадети – Партизан – Црвена звезда, ЗВЕЗДА ТВ
Понедељак, 13 часова, млађи омладинци – 011 – Графичар

The post Најава преноса – Три вечита дербија appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment