Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Тема дана | Урош Спајић отворио душу и причао о каријери и Звезди

У Медија центру стадиона “Рајко Митић” хитроноги штопер нашег клуба Урош Спајић је одржао едукативно предавање младим дефанзивцима који су полазници Звездине фудбалске академије.

У новом издању емисије “Тема дана” кроз кратак садржај и најзанимљивије детаље се можете информисати како је изгледало предавање од стране искусног дефанзивца и репрезентативца Србије – Уроша Спајића намењено младим централним бековима који стасавају у нашем подмлатку. Талентовани момци и чланови Омладинске школе Црвене звезде су поподневне часове посветили едукацији и упијању савета од стране фудбалера који је управо поникао на теренима иза југа Маракане. Све селекције, почевши од најстарије омладинске па до петлића, су са изузетном пажњом слушали некадашњег штопера Тулуза, Андерлехта, Краснодара, Фејнорда и Касимпаше, а сигурни смо да ће речи и пренета искуства Спајића у великој мери допринети још бржем развоју младих играча који пре свега наступају на позицији штопера.

Нема сумње да ће Црвена звезда наставити да едукује младе нараштаје који стасавају на теренима иза југа Маракане и у наредном периоду.

The post Тема дана | Урош Спајић отворио душу и причао о каријери и Звезди appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment