Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Најава преноса – Кадети у новој улози

Данас и сутра нас очекују чак три преноса на Звезда ТВ каналу, с обзиром на то да ће сениори Графичара, као и омладинци, те кадети Црвене звезде истрчати на терен и одиграти своје мечеве, пред малу паузу која следи услед Васкрса.

Омладинци Црвене звезде ће сутра од 11 часова дочекати Вождовац на теренима наше Омладинске школе, а победа је императив, с обзиром на ситуацију на табели. Уједно, тријумф би допринео томе да наши бисери у добром духу дочекају вечити дерби који је заказан за наредно коло. Да наши бисери знају са Вождовцем, говори утакмица из јесењег дела сезоне када смо тријумфовали са 0:5, головима Мотике (2), Станковића, Вукичевића и Ивића. Ипак, наш наредни ривал је четврти на табели, и нема сумње да нас чека тежак меч. С друге стране, омладинци Графичара гостују Новом Пазару сутра од 13 часова.

Кадети ће сада као лидери на табели дочекати екипу Олеа од 13 часова, такође на теренима наше Омладинске школе, тако да нас чека прави фудбалски четвртак иза југа Маракане. Јесенас су црвено-бели бисери били поприлично расположени и славили са 0:7 против наредног ривала (Максимовић 2, Вукојевић, Петровић, Голубовић, Ивановић, Милошевић), тако да верујемо да ћемо и овог пута бити распуцани против тима који је 11. на табели. Кадети Графичара ће сутра од 14 часова гостовати Спартаку у Суботици.

У добром расположењу, ученици Марка Неђића дочекују Металац на теренима Омладинске школе, данас од 16 часова. Тријумфом у Инђији када је Стајић био прецизан, показали су Графоси да су у добром налету и настојаће да то наставе и данас.

The post Најава преноса – Кадети у новој улози appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment