Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Црвена звезда Меридианбет у Чачку (недеља, 19.30)

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет гостују у недељу у Чачку у утакмици 25.кола АБА лиге.

Меч ће се играти у дворани крај Мораве са почетком у 19.30 часова, и црвено-бели са максималним опрезом дочекују утакмицу у дворани у којој је публика играч више за домаћи тим, али и против тима који се грчевито бори за опстанак посебно нако резултата ове рунде који им не иду на руку.

Ово ће бити 6.дуел два клуба у регионалној лиги, црвено-бели имају свих 5 победа, од тога две у Чачку где имају велики број присталица које ће се и у недељу наћи на трибинама дворане Борца.

Тренер Душко Ивановић који ни на овом мечу неће моћи да рачуна на комплетан састав због повреда пред овај меч каже: – Утакмице у Чачку су увек изазов не само због верне публике на трибинама, Борац је свакако тим који по свом квалитету заслужује боље место на табели, имају неколико врло искусних играча, странца који је већ адаптиран на тим и средину у којој игра, и неколико врло малдих и изузетно талентованих играча који дају свој допринос ове сезоне. Нема калкулација, поштујемо противника, зна се шта морамо да урадимо јер желимо да наставимо серију победа.

Далибор Илић: – Никада није лако играти у Чачку без обзира на позицију и тренутну форму екипе Борца. Имају изванредну публику, сада и додатни мотив јер играју за опстанак у лиги и желе победу. И ми желимо да наставимо серију добрих резултата, подижемо форму, полако се комплетирамо и очекујемо да одиграмо добру и чврсту утакмицу против тима у коме знамо од кога нам прети највећа опасност – рекао је Илић.

Црвено-бели су у првом мечу сезоне и дербију Факунда Кампаца пред 7500 гледалаца победили 86:57.

The post Црвена звезда Меридианбет у Чачку (недеља, 19.30) appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment