Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Црвена звезда “ONE TEAM” и Специјална олимпијада обележили 2. април

КК Црвена звезда Меридианбет као друштвено одговоран клуб и дугогодишњи партнер Евролиге и “ONE TEAM” пројекта, наставио је са својим активностима и искористио АНГТ турнир као прилику да још једном укаже пажњу на изузетну важност друштвене одговорности и заједништва.

У недељу током полувремена утакмице за треће место између екипа АНГТ Београд и ИНСЕП са нама су били спортисти Специјалне олимпијаде Србије. Они су одрадити кратку симулацију тренинга са тренером млађих селекција црвено-белих Небојшом Станојевићем.

Подсећамо са великим поносом да је Специјална олимпијада дугогодишњи партнер Црвене звезде у свим пројектима друштвене одговорности и “ONE TEAM” програмима Евролиге.

“We are ALL ONE TEAM” – слоган еуролеагуе којим и ми шаљемо поруку подршке нашим пријатељима и желимо да покажемо да заједно можемо све!

На крају – заједно са компанијом Идеа Србија КК Црвена звезда Меридианбет је припремио мале поклоне за наше пријатеље.

Захваљујемо се Кошаркашком клубу Црвена звезда што је и ове године активностима подржимо Специјалну Олимпијаду Србије, и надамо се да ћемо и следећем периоду наставити да показујемо колико је важна наша сарадња и колико је важно да у овим пријектима учествују спортски клубови који имају одличан имиџ и велики утицај на наше друштво. Превасходно је велико задовољство нашим спортистима да буду део оваквих пројеката, њима то заиста пуно значи, и ради њихове социјализације, а посебно им значи да КК Црвена звезда има такав однос према њима и подржава све оно што они раде – рекао је Александар Станојевић директор Специјалне Олимпијаде Србије.

Овом акцијом КК Црвена звезда, наши партнери и Специјална Олимпијада подсетили су и обележили 2. април, светски дан особа са аутизмом!

The post Црвена звезда “ONE TEAM” и Специјална олимпијада обележили 2. април appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment