Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

АНГТ: Никола Топић МВП и најбољи стрелац турнира у Београду

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет нису успели да савладају екипу Меге у финалу једног од најдраматичнијих финала квалификационих АНГТ турнира Евролиге (79:80), али је Никола Топић показао да је велика будућност нашег клуба!

“Мали Топ”, син легенде нашег клуба Миленка Топића, одиграо је фантастичан турнир, изједначио рекорд АНГТ-а са 49 убачених поена и индексом корисности 65 у кључном мечу групне фазе против екипе АНГТ Београд, док су га у финалу оптеретили повреда коју је вукао током целог турнира и прекршаји, па није засијао у пуном сјају.

Ипак, Никола Топић је добио заслужена индивидуална признања за све што је показао у Београду и проглашен је за МВП-ја и најбољег стрелца турнира.

Такође, Никола се нашао у идеалној петорци турнира у којој су још центар Меге Филипа Јовића, Давид Марковић из Некст Џенерејшн тима, Серхио Де Лареа из Валенсије и Ноа Есанж из ИНСЕП-а.

КК Црвена звезда Меридианбет јоб једном је показао како се беспрекорно организује један од квалификационих турнира Евролиге, хала је била крцата у финалу, сви мечеве преношени су у директним преносима на каналима ТВ “Аренаспорт”, а изузетно захтеван турнир и са логистичке стране протекао је без икаквих и најмањих проблема.

Коначан пласман на овогодишњем АНГТ турниру Марко Ивковић је следећи: КК Мега Мис, КК Црвена звезда Меридианбет, АНГТ Белграде, ИНСЕП Парис, Валенсија, Анадолу ЕФЕС, КК Партизан и Умана Ројер Венеција.

The post АНГТ: Никола Топић МВП и најбољи стрелац турнира у Београду appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment