Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Бесплатан улаз против Младости за децу до 12 година

У знак захвалности, услед велике посете најмлађих навијача на прослави 78. рођендана нашег клуба, улаз на утакмицу Црвена звезда – Младост ГАТ који је на програму у суботу од 18 часова, ће бити бесплатан за све малишане старости до 12 година уз пратњу пунолетне особе која има карту. Капије Маракане за младе звездаше ће бити отворене на сектору 6 на западној и сектору 15 на источној трибини.

Као што знате, у суботу нас чека прави спектакл, а осим бесплатног улаза за малишане, припремили смо вам и две наградне игре. Прва се односи на такмичење у најлепшем плакату, чијег победника ћемо прогласити у току меча и који ће имати прилику да се упозна са Звездиним првотимцима. Другу већ добро знате, с обзиром на то да смо вам поново обезбедили место на Звездином кампу који ће се одржати у Београду током лета, а чијег победника ће изабрати неко од наших првотимаца насумичним извлачењем пријавница.

И то није све, припремили смо вам и сјајну фан-зону, уз многобројне занимације како би на најлепши могући начин суботње поподне провели на Маракани.

Видимо се на стадиону!

The post Бесплатан улаз против Младости за децу до 12 година appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment