Moja Crvena Zvezda
?>
Важно Најновије Џудо

Звездини тренери учесници међународног пројекта “BE JUDO IN”

Представници Џудо клуба Црвена звезда, др Бојана Милићевић, Давор Колунџић и Милан Николић (секција за инклузивни џудо), овог викенда учествовали су на међународном стручном семинару у Великој Горици, у Хрватској, у оквиру пројекта “Be JUDO IN-be judo inklusive” – Еrasmus+.

Велики пројекат под покровитељством ЕУ и Ерасмус спорта 2022 одржава се заједничкој организацији Џудо савеза Србије, Џудо савеза Словеније и Џудо савеза Хрватске. Домаћин и технички организатор семинара је био Џудо клуба ФУЈИ ( Велика Горица).

Познато је да је Џудо клуб Црвена звезда одувек и у сваком сегменту нашег спорта био и остао мотор развоја џудо спорта у Србији. Управо зато нам је и драго да је и наша секција за инклузивни џудо успешно ради -рекла је др Бојана Милићевић.

Џудо клуб Црвена звезда у потпуности подржава све активности Џудо савеза Србије.

Константно усавршавање је изузетно важно као и у свим осталим сегментима рада. Драго нам је да смо овим путем дали су подршку Џудо савезу Србије и Џудо клубу Сенсеи Ин из Сомбора који су партнери овог пројекта. Посебно бих желела да се захвалим Управи нашег Клуба на несебичној подршци у раду секције за инклузивни џудо– истакла је др Бојана Милићевић.

После Велике Горице учесници пројекта “Be JUDO IN-be judo inklusive” окупиће се 26. маја ове године у Љубљани и 7. октобра у Сомбору.

The post Звездини тренери учесници међународног пројекта “BE JUDO IN” appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

0 0 votes
Гласање за чланке

Повезане вести

Subscribe
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x