Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звездина будућност заиграла у Модричи

Шеф стручног штаба Црвене звезде – Милош Милојевић је одлучио да на пријатељској утакмици против Модриче (0:6) укаже шансу чак деветорици наших омладинаца. Дечаци су оставили сјајан утисак и показали да је Звездина младост – Звездина будућност.

Богдан Маринковић (2004, голман) – Популарни Де Брујне, како је голман из Крагујевца познат у Омладинској школи Звезде, је добио шансу у другом полувремену и упркос томе што није имао много посла, показао да наш клуб не мора да брине за чуваре мреже. Током јесени је бранио за омладинце Црвене звезде и на шест утакмица примио девет голова, да би у зимској паузи добио позив да се прикључи јуниорима Графичара. За сада, на две утакмице је примио два гола.

Владислав Голдин (2004, десни бек) – Једини Рус у омладинцима Звезде је осим фантастичне сарадње са Пруцевим на терену, асистенцијом за Митуљикића, показао да је спреман за сениорске изазове. Током јесени је имао проблема са повредом, па је малтене пропустио читаву полусезону, али је по опоравку, зацементиран на десном беку у тиму Зорана Рендулића. На четири меча је постигао један гол за омладинце.Братислав Марић (2004, штопер) – Не само да је дебитовао, већ је од старта меча добио прилику да заигра. Без грешке, борбено, у свом стилу, скренуо је пажњу дефанзивац из Рушња. Неретко је бивао и на противничкој половини и показао да има сјајну леву ногу кроз прецизне центаршутеве. За омладинце је на 15 мечева постигао гол уз две уписане асистенције, а осим на штоперу, играо је и на позицији левог бека.

Лука Лечић (2005, штопер) – Окосница омладинске репрезентације Црне Горе у лику и делу талентованог дефанзивца, који успешно може да покрије и позицију задњег везног, јасно се и видела и у његовом првом сениорском изазову. Не чуди то, поготово кад се узме у обзир да је апсолутно незамењив у нашој омладинској селекцији, те је на 23 меча уписао гол и асистенцију.

Борис Матић (2004, леви бек) – Једини из плејаде омладинаца ком ово није био први сениорски изазов. Наиме, Матић је већ дебитовао за Звезду у утакмици против Рађевца, и то је било приметно на мечу са Модричом. Момак ком Рендулић апсолутно верује и који је на 22 меча постигао гол и асистирао је поново био на висини задатка и показао због чега је један од најконстантнијих у нашем јуниорском тиму.

Драган Мирановић (2005, дефанзивни везни) – За њега ово није био први сениорски изазов, с обзиром на то да је у дресу Зете већ имао прилику да постане незамењив првотимац. Ипак, доласком у Звезду током зиме, појачао је јуниорски тим и на три меча уписао асистенцију, а искуство којим плени, упркос годинама, показује да Звезда ради фантастичан посао када је у питању скаутирање талентованих играча из региона.

Матеја Радоњић (2005, офанзивни везни) – О њему се већ увелико прича као о једном од најперспективнијих младих фудбалера у Србији. Стандардни репрезентативац наше земље је на 18 мечева у омладинцима постигао шест голова и уписао четири асистенције, а свој форте је успешно пренео и у мечу против сениора, с обзиром да је дириговао у везном реду и сјајно делио лопте.

Лука Бошковић (2004, крилни нападач) – Момак који је у омладинском тиму на 15 мечева постигао два гола и поделио пет асистенција је показао да неће имати проблем да игру из млађих категорија пренесе и на сениорски фудбал. Био је сјајан, и осим чињенице да се најбоље сналази као крилни нападач показао да може да наступа и на позицији офанзивног везног.

Лука Сандуловић (2004, крилни нападач) – Сјајне игре брзонгог Сандуловића у омладинцима Графичара нису прошле незапажено, с обзиром на то да је на 12 утакмица постигао пет голова уз асистенцију. Прекомандован је у омладинце Црвене звезде за које је одиграо две утакмице, а био је запажен у Модричи и стигао да, после продора, упише асистенцију.

The post Звездина будућност заиграла у Модричи appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment