Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Одржано “Црвено-бело вече” у Бијељини

Зна се добро да Република Српска навија за Црвену звезду и због тога су овакве манифестације увек од великог значаја за наш клуб, а “Црвено-бело вече” у Бијељини је и овог пута било више него феноменално.

Љубав какву навијачи из Бијељине гаје према Звезди је нешто о чему може да се напише неколико књига, а сваки пут када нас угосте, пожелимо да се овакве манифестације дешавају и чешће. И овог пута смо остали одушевљени дочеком који је направило неколико стотина навијача којима је крв црвено-бела. Звездине песме ориле су се Бијељином, а тријумф над Модричом у пријатељској утакмици (0:6) је додатно обрадовао расположене звездаше.

Још више их је обрадовало то што су имали прилику да се друже са председником нашег клуба Светозаром Мијаиловићем, као и легендама попут Драгиша Бинић, Станислав Караси и Цвијетин Благојевић, али и актуелним првотимцима – Александром Катаијем, Мирком Иванићем, Немањом Милуновићем и Јегором Пруцевим. Сликали су се, упознавали, причали, дружили…

Црвено-бело дружење је и овог пута протекло фантастично, а Звездине песме су се певале до дуго у ноћ. Са много лепих утисака, наша експедиција се у вечерњим часовима вратила за Београд, а Бијељина је још једном показала колико се воли Звезда.

The post Одржано “Црвено-бело вече” у Бијељини appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment