Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Најава преноса – Пролећна премијера млађих пионира

Мартовска репрезентативна пауза је у току, те овог викенда нећемо пратити дуеле омладинске и кадетске селекције Црвене звезде. Ипак обавезе чекају сеонирски тим Графичара, као и преостале млађе категорије нашег клуба.

Са такмичарским ритмом у претходним недељема су стартовали млађи кадети и пионири Црвене звезде, а од овог викенда са званичним утакмицама иза југа Маракане крећу и млађи пионири нашег клуба.

Развојни тим Црвене звезде ће гостовати ГФК Слободи у оквиру 26. кола Прве лиге Србије у понедељак од 16 часова. Након две узастопне победе екипа са Сењака у сјајном расположењу путује у Ужице на мегдан тиму који тренутно заузима девету позицију на табели. Фудбалери које са клупе предводи један од најмлађих тренера у другом по јачини такмичењу у Србији – Марко Неђић, су у претходној рунди били бољи од ОФК Вршца са 4:2. У веома узбудљивој утакмици голове за “љубичасте” су постигли Матеја Бубањ, Луис Ибањез, Коста Недељковић и Милорад Стајић. Ново гостовање Графичара можете уживо испратити на програму наше клупске телевизије у понедељак од 16 часова, као и на истоименом Јутјуб каналу.

Распоред утакмица:

Субота, 11 часова и 30 минута, млађи кадети – ИМТ – Графичар
Субота, 12 часова, пионири, ФК Рад – Графичар
Субота, 20 часова, млађи пионири – ОФК Београд – Графичар

Недеља, 10 часова, млађи пионири, Црвена звезда – Колубара
Недеља, 13 часова и 30 минута, млађи омладинци – Раднички НБ – Графичар

The post Најава преноса – Пролећна премијера млађих пионира appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment