Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОдбојка

Одбојкаши Црвене звезде у узбудљивој завршници славили у Старој Пазови

У прилично изједначеном првом сету, средином истог Јединство је стекло предност. Иако су црвено-бели успели да дођу на поен разлике 23:22 преко Околића, уследила је боља завршница домаћих одбојкаша за коначних 25:23.

У другом сету пружили су одбојкаши Црвене звезде далеко бољу игру.После изједначења на 10:10, уследила је серија црвено-белих од пет поена. Пресекли су домаћи са једним, да би са још четири поена изабраници тренера Матијашевића увели сет у мирнију завршницу, који је окончан са 15:25.

И четврти сет је без проблема припрао Црвеној звезди, а све је било решено средином истог. Станковић, Скакић, Пепић и Околић, били су изузетно расположени, тако да домаћи бар у том сету нису имали решења за њих.

Требало је само да заврше оно што су започели у трећем сету одбојкаши Црвене звезде, међутим пала је концентрација, што је ривал искористио и увео меч у неизвесну завршницу.

Ипак, пети сет припао је црвено-белима лакше неко што се очекивало,а Пепић је буквално доминирао уз помоћ Мариновића, Околића и Скакића за коначну победу.

ЈЕДИНСТВО – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2:3 (25:23, 15:25, 16:25, 25:18, 6:15)
Стара Пазова, хала: СХ “Стара Пазова”. Гледалаца: 100. Судије: Дарко Савић и Ђорђе Стевановић.

ЈЕДИНСТВО: Вукелић, Младеновић, Каурин (либеро), Ћук 6, Илинчић (либеро), Пешут 6, Радишић, Ристић, Топаловић, Шкрбић 16, Мицић 19, Лукић 1, Рољић. Тренер: Жељко Вукелић

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Околић 14, Ристић (либеро), Кљајић, Станковић 4, Јовић (либеро), Пепић 25, Ранковић, Копривица 8, Мариновић 3, Николић 5, Поповић, Караско, Скакић 22, Поломац. Тренер: Никола Матијашевић

The post Одбојкаши Црвене звезде у узбудљивој завршници славили у Старој Пазови appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment