Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОдбојка

Одбојкашице Црвене звезде нису имале среће против Уба

У дербију кола Црвена звезда је поражена од Уба у гостима, упркос томе што је боље отворила меч од домаће екипе.

Лако, брзо и убедљиво црвено-беле су освојиле први сет. Већ на старту су повеле са 4:0. Покушале су домаће да смање разлику, али уз расположену Ану Клегер на другој страни мреже нису имале шансу. На 6:11 везале су црвено -беле још четири поена. Већ тада је било јасно коме ће припасти први сет. Расположене Живојиновић, Чанак и Клегер брзо су дошле до 25:16.

Очекивало се да ће у истом ритму црвено-беле наставити и у другом сету. Истина водила се велика борба за сваки поен, а после изједначења на 23:23, уследила су два поена Убљанки, преко Лукић и Анет и резултат у сетовима брзо је био изједначен.

У трећем сету Убљанке су доминирале, значајну предност су стекле већ у раној фази меча, а предност су држале до краја сета.

Четврти сет је донео много више неизвесности и неколико изједначења последње на 17:17. Ту су успеле Убљанке да се „одлепе“ са три поена и до краја су одиграле концентрисано за коначних 3:1.

УБ – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 3:1 (16:25,25:23,25:15,25:22)
Уб, хала: СХ “Уб”. Гледалаца: 300. Судија: Мирко Јанковић и Владимир Јовић.

УБ: Ерић 13, Петровић 2, Цветичанин, Глигорић 10, Новосел, Вујковић (либеро), Н.Лукић 6, К. Лукић 1, Петрановић, Тадић (либеро), Челић 20, Анет Бенитез 16, Ђорђевић. Тренер: Маријана Боричић

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Таубнер 2, Ђурђевић (либеро), Матеска, Живојиновић 17, Марковић 2, Ћировић 1, Сајић, Врцељ, Клегер 22, Чанак 7, Стојић 15, Јањић, Жигић (либеро), Родић 5. Тренер: Ратко Павличевић

The post Одбојкашице Црвене звезде нису имале среће против Уба appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment