Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеСпортско ДруштвоФудбал

Дођи на прославу 78. рођендана – уживај у музејској поставци

Фудбалски клуб Црвена звезда је за све навијаче нашег клуба припремио бројне занимљивости пред утакмицу против Новог Пазара и спектакуларну прославу 78. рођендана. Капије Маракане ће бити отворене, а један од сегмената биће и специјална музејска поставка, кроз коју ће се звездаши присетити најславнијих момената богате историје клуба.

Улаз на утакмицу против Новог Пазара ће бити бесплатан за све звездаше, који дођу да уживају у рођенданској прослави и спектаклу Звездиних првотимаца. Пред утакмицу 26. кола Суперлиге Србије која се игра на стадиону „Рајко Митић“ сви заљубљеници у црвено-беле боје ће имати прилику да у променоару код Звездине телевизије обиђу музејску поставку, која ће навијаче нашег клуба вратити у ближу и даљу прошлост и подсетити их на све велике успехе које је наш клуб остварио у претходних 78 година. Велики број емотивних момената, најлепших животних тренутака нашем дванаестом играчу је приредила управо Црвена звезда. Музеј који се налази на Маракани, сматра се за најбогатији и највећи на Балкану, а његове витрине чувају успомене, које сваког навијача Црвене звезде чине поносним што је део велике црвено-беле породице.

Прослава 78. рођендана је права прилика да се присетимо величине Црвене звезде кроз специјалну музејску поставку која ће употпунити најављени спектакл на стадиону „Рајко Митић“ у недељу 12. марта од 16 часова, када ћемо одиграти утакмицу са Новим Пазаром.

Звездаши видимо се на Маракани, улаз је бесплатан!

The post Дођи на прославу 78. рођендана – уживај у музејској поставци appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment