Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Николић: Кроз офанзиван фудбал до титуле

Кадетска селекција Црвене звезде ће отворити пролећни део сезоне у Крушевцу против Напретка у недељу од 13 часова, а стратег наших талената рођених 2006. и 2007. године је сумирао целокупне зимске припреме.

За децу је најбитније да се сваки дан развијају и напредују. У глобалу смо задовољни и све што смо планирали да урадимо у зимским припремама смо и успели у периоду од седам недеља, односно од 16. јануара па до данас. Играчи су испунили све захтеве и то је најбитније за њихов развој – започео је Слађан Николић.

Кадети су пружали одличне партије у припремном периоду, постизали су велики број голова и успешно чували своју мрежу.

Припремне утакмице служе да оно што радимо на тренингу спроведемо у дело. Трудимо се да на сваком тренингу радимо подједнако и на дефанзиви и на офанзиви. Кроз утакмице смо показали да смо на правом путу. У јесењем делу смо такође показали да гајимо офанзивни начин игре и тражили смо да сви играчи учествују у организацији игре.

Завршни део припрема обављен је у Лињану, где су кадети заједно са омладинцима брусили форму од 21. до 28. фебруара.

Задовољни смо временом и условима које смо имали у Италији. Одиграли смо једну утакмицу, другу нисмо због вируса који је одвојио неколицину играча од терена. То је проблем који је нормалан, поготово у овом узрасту, али се надамо да ће се стање поправити до старта првенства. Што се фудбалског дела тиче, момци су испунили све захтеве и што се овог минициклуса тиче.

Црвена звезда се налази на другом месту са три бода мање у односу на Чукарички, а Николић верује у прво место, али има и лепе жеље за своје играче на крају сезоне.

Циљ нам је да будемо први, као и увек. Момци одлично раде, талентовани су и надам се да ће нас испратити резултати, те да као и прошле сезоне, освојимо Кадетску лигу Србије. Пожелео бих им пре свега да буду здрави, да наставе са добрим радом, да их прати срећа и да једног дана као Јован Мијатовић заиграју за први тим Звезде – закључио је Слађан Николић.

The post Николић: Кроз офанзиван фудбал до титуле appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment