Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновије

Тема дана | Продајом Звездиних дресова са Михиним ликом прикупљено 18.872 долара

Завршена је аукција дресова са утакмице између Црвене звезде и Војводине која је била посвећена легенди Синиши Михајловићу, а прикупљена сума од 18.872 долара биће донирана Националном регистру донора матичних ћелија при Институту за трансфузију крви Србије.

Посебно дизајнирани дресови, које су првотимци нашег клуба носили на пролећној премијери против Војводине, у знак и славу Синише Михајловића су дати на аукцију са хуманитарним циљем. После непуних месец дана аукција је завршена, а звездаши широм света су показали да имају велико и хумано срце. Прикупљена је невероватна цифра од 18.872 долара. Као што је првобитно предвиђено целокупан износ је дониран Националном регистру донора матичних ћелија при Институту за трансфузију крви Србије. Легендарни Миха је сишао са животне сцене у 53. години живота после дуге борбе са опаком и тешком болести, а остаће упамћене његове мајсторије из слободних удараца и неодољиви шарм који га је красио током читавог живота. Из тог разлога уникатни дрес “Михајловић” са чувеним бројем 11 и потписом свих фудбалера Звезде, је продат за највећу суму новца која је износила 2.897 долара. Када су у питању актуелни играчи, навијачи су највише проценили вредност дреса Александра Катаија који је откупљен за 1.053 долара. У новом издању емисије “Тема дана” можете сазнати бројне детаље поводом аукције аутентичних дресова које су носили фудбалери Црвене звезде у част велемајстора Синише Михајловића.

The post Тема дана | Продајом Звездиних дресова са Михиним ликом прикупљено 18.872 долара appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment