Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоНајновије

Јована Радоњић предводила Звезду до нове убедљиве победе

Ватерполисткиње Црвене звезде дошле су до још једне убедљиве победе у домаћем шампионату, пошто су у седмом колу победиле у гостима Сенту са убедљивих 31:1. Овим колом је завршена прва фаза Првенства Србије, а осам екипа ће такмичење наставити у две групе, за пласман од 1. до 4. и од 5. до 8. места.

Црвена звезда ће у групи за пласман од 1. до 4. места играти са Војводином, Партизаном и Спартаком, док ће Сента, Врачар, Таш 2000 и Палилула бити у другој групи. Црвено-беле ће против Војводине одиграти меч на свом базену, док ће гостовати на Бањици и у Суботици.

Меч седмог кола против Сенте обележила је млада Јована Радоњић, која је наставила са одличним партијама и после турнира Дунав лиге, па је мрежу Сенте затресла чак 12 пута.

Милица Зелић је додала пет, а две Иве, Маринковић и Лујић, по четири поготка.

Драгана Ивковић је у овом мечу рачунала на следећи састав: Лазић, Корени, Дамјановић, Маринковић 4, И. Лујић 4, Мамоглу 3, Тодоровски, Радоњић 12, Меса 2, Илић 1, Зелић 5.

Сента – Црвена звезда 1:31 (0:9, 1:5, 0:8, 0:9)
СЕНТА: Борош, Ј. Хорват, Б. Хорват, Рац, Нађ, Карачоњић, Ђурчик, Тот 1. Тренер Тот.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Лазић, Корени, Дамјановић, Маринковић 4, И. Лујић 4, Мамоглу 3, Тодоровски, Радоњић 12, Меса 2, Илић 1, Зелић 5. Тренер Ивковић.

The post Јована Радоњић предводила Звезду до нове убедљиве победе appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment