Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеСпортско Друштво

Вујко: Најбоља кошарка се игра на Малом Калемгдану

Стојан Вујко, председник Скупштине Спортског друштва Црвена звезда, упутио је честитку кошаркашима Црвене звезде поводом освајања Купа Радивоја Кораћа после тријумфа над изузетно мотивисаним тимом Меге резултатом 96:79.

Искрене честитке играчима, тренеру, члановима стручног штаба, управи, председнику Клуба и навијачима на трећем у низу освојеном Купу Радивоја Кораћа, а уједно 12. који краси богату трофејну ризницу Корашкашког клуба Црвена звезда. Наставили сте доминацију у домаћим такмичењима и учинили сте све Звездаше поносним. Као и у протекле две сезоне пут до трипле круне почели сте управо освајањем Купа Радивоја Кораћа. Ако се по јутру дан познаје надамо се да ће и ова бити једнако успешна. Зато уз четитку на тријумфу у Купу, играчима, тренеру, члановима стручног штаба, управи, председнику Клуба желим да на исти начин начин наставе и ове године – рекао је Стојан Вујко, председник Скупштине Спортског друштва Црвена звезда.

Вујко је истакао да су Звездини кошаркаши, у полуфиналу Купа, у дуелу са вечитим ривалима, тимом Партизана, још једном показали да су најбољи онда када је најтеже.

Успели сте да на прави начин изнесете притисак меча и обележите ово финале пре финала Купа Радивоја Кораћа спектакуларним преокретом. Ваш тријумф ће сасвим сигурно бити уписан у историју као једна од највећих победа у историји вечитих дербија. Управо зато користим прилику да посебно честитам Небојши Човићу првом човеку КК Црвена звезда јер је још једном доказао да се најбоља кошарка игра на Малом Калемгдану – истакао је Стојан Вујко, председник Скупштине Спортског друштва Црвена звезда.

The post Вујко: Најбоља кошарка се игра на Малом Калемгдану appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment