Moja Crvena Zvezda
ВатерполоДомаћа такмичења

Црвена звезда ВЕТ: Војводина 5:10

Ватерполисти су, после неубедљиве партије, поражени од Војводине резултатом 5:10.

Десетковани изостанком Васовића (није наступио због суспензије) наши првотимци нису успели да пруже јак отпор противнику из Новог Сада. Највише што су успели јесте да прићу на 3:4 у првом полувремену. Ипак, уследио је одговор гостију који су  своју предност повећали на 3:7, а до паузе Звезда је смањила на 4:7.

Лошије одбране Пјетловића него раније  и бледо издање екипе у другом полувремену нису донели никакав напредак, па су гости лагано одржавали предност до краја утакмице, а да она буде већа него на полувремену побринуо се Убовић 10 секунди пре краја поставивши коначних 10:5 у корист гостију.

Црвена звезда Вет – Војводина 5:10 (2;3, 2:4, 0:1, 1:2)
Базен Милан Гале Мушкатировић. Гледалаца 300. Судије:Његован и Голијанин (Београд), Играч више: Црвена звезда Вет 8 (1), Војводина 9 (4).Петерци: Црвена звезда Вет 1 (1).
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ВЕТ: Пијетловић, С.Рашовић, Стојчић, Ивошевић 2, Кљајевић 1, Милијановић, Аврамовић1, В.Рашовић, Рандјеловић, Филиповић, Балаћ, Аксентијевић 1, Драксимовић. Тренер; Савић.
ВОЈВОДИНА: Маринковић, Босанчић, Митровић, Вуксановић 3, Миличић, Вапенски 1, Матковић, Овука 1, Рандјић 1, Убовић 2, Басара, Цукић, Васић 2. Тренер: Станојевић.

Повезане вести

8 comments

gledalac мар 12, 2012 at 03:39

Prvo zeleo bi da kazem da je zvezda jako mlad tim kao sto je vec receno drugo da zvezda zna da igra dobro zna,dokazala je u prvoj utakmici sa vojvodinom ja misim u kupu ali su tada momci i vaterpolo kluba crvena zvezda imali i vecu volju za igru i motivaciju…ali nedostaje ta karika motivacija i zudnja za popedom….taj bezobrazni motiv koji mora da se javi kod svih igraca i onih od 40 god. a ponarucito kod mladjih….ja nemam nista protiv da se izgubi to je igra ali ima protiv kada se gubi dostojanstvo i ponosos svoj gube,kada se nepokaze 120% motivacije i zelje da se jednostavno na svakoj svakoj utakmici da svoj maksimum i da se jednostavo bore pa i izginu i na kraju izgubili ali posle mogu da kazu e dali smo sve od sebe jbg bili su bolji….ja znam da zvezda gradi klub na mladim igracima potkovani starijim i iskusnijim…i ti stariji moraju da znaju da zaposle te mlade da im stvore sanse da ih dignu psihicki pred utakmicu..u svakom slucaju puno gresaka je bilo na utakmici i idemo dalje samo sa mnogo vise motivacije i je*** zelje da se pokazu i dokazu da zasluzuju bolje mesto u ovoj nasoj ligi pa i medju evropskim klubovima….

Reply
Dzoni Red Star мар 11, 2012 at 17:21

Novosadjani su stvarno dobri. I Partizan se u poslednjim sekundama izvukao (minut pre kraja bilo je 9:8 za Vojvodinu) Zvezda je u toj konkurenciji ubedljivo najmladji tim, koji je puno napredovao za kratko vreme, a njeni mladi vaterpolisti, koji izgaraju na svakoj utakmici, garantuju svetlu buducnost nasem klubu. Samo treba imati strpljenja i vere u Crvenu Zvezdu! NIKO ZVEZDO NEMA TO STO IMAS TI !!!

Reply
milos 90 мар 11, 2012 at 12:35

uvek nam neko izostaje ili je povredjen …..
bio sma ubedjen dacemo odigrate mnogo bolje , sledeci put 😀
NAPRED ZVEZDOO!O!O!O!O!O!O!

Reply
milos 90 мар 11, 2012 at 12:35

uvek nam neko izostaje ili je povredjen …..
bio sma ubedjen dacemo odigrate mnogo bolje , sledeci put 😀
NAPRED ZVEZDOO!O!O!O!O!O!O!

Reply
milos 90 мар 11, 2012 at 12:35

uvek nam neko izostaje ili je povredjen …..
bio sma ubedjen dacemo odigrate mnogo bolje , sledeci put 😀
NAPRED ZVEZDOO!O!O!O!O!O!O!

Reply
Dusan81 мар 10, 2012 at 21:32

jbt ubili nas 🙁

Reply
Андрија мар 10, 2012 at 21:33

Смор. Јбг. Зајебани ови… увек били.

Reply
Ariljac мар 10, 2012 at 21:22

Nedajte se momci!!NAPRED ZVEZDA!!

Reply

Leave a Comment