Moja Crvena Zvezda
Женски фудбалФудбал

Из другог угла: Јована Дамњановић

Након скоро два месеца тешких и исцрпљујућих припрема, и на београдских – 20 степени, дошао је дан када све што смо радили треба да крунишемо добром игром.
Искрено није од почетка све ишло како треба. Имали смо у првих 15 – ак минута проблем са тачним пасом, највероватније због тога што смо цео припремни период радили на вештачкој подлози, а данас смо морали да се привикнемо на мекшу подлогу и неравнији терен. После те адаптације може се рећи да смо утакмицу одиграли доста добро. Било је доста лепих потеза и акција које су могли да виде малобројни гледаоци на трибинама. И у првом, и у другом полувремену постигли смо по 6 голова тако да је коначан резултат био 12: 0. Радује то што су новајлије Милена Пешић и Тара Цорцорон, као и Милица Мијатовић која се вратила на терен после дуге паузе, постигле голове.

ŽFK Crvena zvezda

Већ од сутра морамо да заборавимо ову утакмицу и окренемо се следећем мецу против Спартака из Суботице, који нам је од велике важности. Евентуалном победом вратили би се у трку за шампионску титулу. Позивам све који су у могућности да се следећи викенд упуте за Суботицу и помогну нам у освајању нова 3 бода.

Повезане вести

1 comment

Bryan Zentz мар 11, 2012 at 17:47

Devojke, samo napred

Reply

Leave a Comment