Moja Crvena Zvezda
КошаркаНајновије

Ивановић задовољан приступом, Мартин почео да тренира

Екипа Црвене звезде је фуриозним почетком решила меч против Игокее малтене у првој четвртини. Задовољство виђеним на конференцији за штампу након меча изнео је тренер црвено – белих Душко Ивановић:

“Почели смо добро, коцентрисано у одбрани и нападу. Направили смо разлику. После тога смо покушали да неким играчима дамо прилику да играју више него иначе и урадили смо оно што смо планирали. 

На питање шта је разлог знатно вишим процентима у шуту за три данас у односу на претходне две утакмице одигране у Италији уследио је логичан одговор:

„Први и основни разлог зашто је шут данас био бољи је разлика у одбранама која се игра у Евролиги и у АБА лиги. Наш систем напада је увек исти. Зависи од одбране и ко има више могућности да поентира. Нисмо играли другачије у односу на друге утакмице. Ми смо психички добро, све је како треба. Само на том мечу против Виртуса нисмо личили на себе.“

Дотакао се Душко Ивановић и статуса повређеног Хасана Мартина:

““Он је доста добро физички, али то је два месеца без игре. Да би играо треба ће му времена. Почео је са нама да тренира, али потребно је време. Исто је било и са Николом Ивановићем. Да може да се игра а да се не тренира, нико не би тренирао“, закључио је тренер Црвене звезде.

 

 

Повезане вести

Leave a Comment