Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звезда је породица | Угостили смо Стефана, малог хероја са Косова

Фудбалски клуб Црвена звезде је на пролећној премијери угостио посебног дечака, хероја који је на Бадњи дан рањен на Косову. Реч је Стефану Стојановићу, малишану који живи у Штрпцу, а Звезду воли од када зна за себе.

Наш клуб је годинама уназад уз српски народ који живи на Косову и Метохији, а посебну бригу води о српским светињама и људима који се суочавају са многобројним проблемима. Нажалост на Бадњи дан пред православни празник Милош Стојановић је рањен на Косову. Од тог тренутка Црвена звезда је тражила начин да малишана који је херојски поднео страшан чин усрећи.

Током боравка у болници Стефан је уз себе имао Звездина обележја. Опоравак је на велику радост свих текао по плану, а како Стефан никада није посетио Маракану на нашем клубу је било да му ту жељу оствари и покаже да је увек уз људе са Косова. Утакмицу коју је Црвена звезда одиграла против Војводине на стадиону “Рајко Митић” Стефан Стојановић ће заувек памтити.

Екипа Звездине телевизије је дан пред меч кренула по Стефана. Породица Стојановић је по доласку на Маракану имала прилику да ужива у обиласку стадиона као и самој утакмици. Стефан је за камеру наше телевизије открио колико му значи потез вољеног клуба, како је изгледао опоравак, колику подршку је добио из свих крајева Србије, али и који део стадиона “Рајко Митић” је на њега оставио највећи утисак. Такође, добродошлицу Стефану је пожелео и председник нашег клуба Светозар Мијаиловић. Очекивао је малишан са Косова да ће имати прилику да види свог омиљеног играча Милана Борјана на терену, међутим није ни сањао да ће га упознати. После завршетка утакмице Стефан је сишао на терен Маракане, упознао Звездиног капитена али и добио вредан поклон, голманске рукавице Милана Борјана.

Пресрећан сам што сам посетио Маракану и био на Звездиној утакмици. Хвала Милану Борјану за рукавице које ми је поклонио, велики поздрав за њега – рекао је Стефан Стојановић.

Како бисте испратили све детаље посете Стефана Стојановића стадиону Црвене звезде погледајте нову епозоду емисије “Звезда је породица”.

The post Звезда је породица | Угостили смо Стефана, малог хероја са Косова appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment