Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Црвена звезда – Војводина 1:1 (1:1)

Ремизирали су фудбалери Црвене звезде на пролећној премијери пред више од 20 хиљада навијача, у утакмици посвећеној Синиши Михајловићу, са Војводином резултатом 1:1 у оквиру 20. кола Суперлиге. Једини погодак на мечу за тим који са клупе предводи Милош Милојевић постигао је Александар Катаи после додавања Гелора Канге.

Црвена звезда – Војводина 1:1 (1:1)

Стадион: “Рајко Митић”.

Гледалаца: 20118.

Судија: Александар Живковић.

Стрелци: Букари у 29. минуту за Црвену звезду, а Кабић у 25. минуту за Војводину.

Жути картони: Канга, Букари (Црвена звезда), Царевић, Милошевић (Војводина).

Црвена звезда: Борјан, Виго, Ераковић, Драговић, Родић (од 46. Азаров), Мијаиловић (од 62. Кангва), Канга, Иванић (од 88. Милуновић), Букари (од 62. Митровић), Катаи (од 81. Пруцев), Пешић.

Резерве: Васиљевић, Л. Николић, Милуновић, Лековић, Азаров, Срнић, Кангва, Николић, Пруцев, Митровић, Мијатовић.

Војводина: Царевић, Лазаревић, Траоре, Витас (од 53. Јеличић), Ђорђевић, Топић, Зукић (од 90. Милетић), В. Симић, Кабић (од 74. Барај), Чумић (од 90. Милосављевић), Малбашић (од 74. Милошевић).

Резерве: Н. Симић, Бјековић, Јеличић, Љубисављевић, Антонијевић, Милетић, Милосављевић, Ковачев, Барај, Милошевић, Николић.

Све је било у знаку Синише Михајловића. Ни хладно време и ниска температура уз јак ветар, није спречила наше навијаче да направе феноменалну атмосферу, како би одали почаст Михи, али и поздравили фудбалере нашег тима који су се вратили на Маракану после четири месеца.

Звезда је конкретно запретила већ у деветом минуту када је Букари прошао по десном боку и упослио Пешића који је у паду погодио Царевића, и тиме најавио офанзиву нашег тима. Минут касније је и Канга затресао пречку, ударцем са готово тридесетак метара и то искоса, али је утисак да је и ветар био савезник виспреног Габонца. Прилике су се ређале, а углавном је управо Канга био у центру пажње који је покушавао да ударцима са дистанце дезорганизује одбрану гостију, која је заиста добро стајала од старта меча. Царевић је врло често истрчавао и успевао да интервенише у последњим тренуцима испред наших нападача, па је тако било и када је Букари ухватио спринт и умало успео да предрибла голмана ривала.

У неколико наврата је и Букари покушавао, па је затим Иванић преузео штафету, али је помало неочекивано гостујући тим дошао до предности. Играо се 25. минут када је Војводина искористила добру контру, а Кабић са ивице казненог простора погодио даљи угао Борјановог гола. Међутим, брзо је Звезда дошла до изједначења, а поново је Александар Катаи постигао гол за ТВ шпице. Велику захвалност за гол дугује и Канги који је послао хируршки прецизан пас, а приметио је Катаи да је Царевић истрчао и лобовао га, за ерупцију одушевљења на стадиону. До краја полувремена је и Ераковић могао главом да дође до првенца у црвено-белом дресу, али је имала Војводина и среће и фокуса у неколико наврата, па је успевала да одржи нерешен резултат пред петнаестоминутни одмор.

Мењао је Милојевић на полувремену, па је Азаров ушао на терен уместо Родића. Имао је Иванић зицер у 50. минуту када му је Пешић одложио лопту на неколико метара од гола, а он гађао преко пречке. Запретио је и Канга у 61. минуту ударцем са дистанце и прописно намучио Царевића, а минут касније је Милојевић посегнуо за новим изменама, па су на терен ушли Кангва и Митровић уместо Мијаиловића и Букарија. Није Звезда стајала са опасним нападима, па је и Катаи у 71. минуту могао да донесе вођство нашем тиму који је константно атаковао и покушавао да нађе пут до Царевићеве мреже.

Ударац Митровића успео је да укроти Царевић у 79. минуту, а Азаров је константно деловао по левом боку и покушавао да центаршутевима пронађе Пешића. Затресао је Кангва пречку, три минута касније, када је покушао из сличне позиције као и Канга у првом полувремену, али је срећа била на страни гостију. Могао је Пруцев да реши питање победника у 84. минуту када је Азаров центрирао из корнера, а лопта стигла на другу стативу до руског офанзивца, који није успео да је проследи у мрежу. До краја меча, покушаји Вига и Пешића нису завршили у мрежи, те је дошло до поделе бодова.

The post Црвена звезда – Војводина 1:1 (1:1) appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

4 comments

krvavi zvezdas-DE феб 4, 2023 at 20:01

ZAMISLITE DA OVI IGRAČI SADA IGRAJU LŠ RECIMO PROTIV PSŽ I AZAROV ČUVA EMBAPEA,PA PRIMILI BI 49 GOLA ILI OVAJ NESRETNI VIGO itd..

Reply
krvavi zvezdas-DE феб 4, 2023 at 19:58

JEL SADA JASNO DA SAM BIO U PRAVU KAD SAM REKAO DA IMAMO 35 CEPANICA I U ISTORIJI NAJSLABIJE IGRAČE,TRENERA I IGRU…PA SLAVIŠA STOJANOVIĆ SA MRDJOM I KOMPANIJOM OSVOJIO TITULU

Reply
krvavi zvezdas-DE феб 4, 2023 at 19:57

PRVO MATER SVIMA KOJI ME PLJUVALI,PA ONDA UPRAVI I NA KRAJU SEVERU

Reply
krvavi zvezdas-DE феб 4, 2023 at 19:56

HVALA TI BOŽE,JOŠ JEDNA NEREŠENA I GLODARI DA NAS POBEDE DVE I DA UZMU TITULU DA NE BUDEMO NAJSMEŠNIJI TIM IKADA U LŠ

Reply

Leave a Comment