Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звезда играла за Миху

Црвена звезда је данашњу утакмицу против Војводине којом започиње пролећни део сезоне посветила легенди клуба Синиши Михајловићу.

Данашњи дан је у потпуности посвећен нашем Михи, с обзиром на то да је на Скупштини ФК Црвена звезда једногласно усвојен предлог да се западна ВИП трибина назове његовим именом. Такође, играчи су на терен истрчали у специјално дизајнираним дресовима који ће после меча отићи на аукцију, а новац че бити дониран Националном регистру донора матичних ћелија при Институту за трансфузију крви Србије. И то није све, јер је детаљ подигнуте крагне са којим су сви актери на мечу изашли на терен, подсећајући на Михин имиџ, додатно дао на значају томе да Синиша никада неће бити заборављен. Пред сам старт меча, видели смо и перформанс на центру нашег стадиона, а урамљени дресови 8 и 11, уручен је Михајловићевој породици, двојици синова, али и брату који је био присутан на мечу.

Захвалио бих се Црвеној звезди, навијачима и људима који су дошли у великом броју. Ово у мени изазива буру емоција, тако да само желим у име породице Михајловић да се захвалим на свему што су урадили. Хвала људима који су данас дошли да одају почаст мом брату. Све ово нас враћа у неко дечачко доба, поготово кад видим специјализоване дресове Звезде са његовим ликом. Драго ми је и што све то има хуманитарни карактер, с обзиром на то да је циљ да се прикупи што више средстава за људе којима је помоћ потребна. Пре десетак дана је у Риму била организована утакмица између Лација, у ком је постизао велике резултате, и Болоње коју је тренирао. Опростили су се на један предиван начин од њега. Али и ово данас, као да је судбина умешала прсте, као да нас Синиша гледа од горе – емотивно је реаговао Дражен Михајловић.

Такође, Михи су дошли да одају почаст и саиграчи из чувене генерације Барија – Драгиша Бинић, Стеван Стојановић, Владимир Југовић, Горан Василијевић, Ивица Момчиловић, као и тренер Љупко Петровић.

Синиша, хвала ти за све, Црвена звезда те никада неће заборавити.

The post Звезда играла за Миху appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment