Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Црвена звезда Меридианбет дочекује Игокеу (недеља, 16.30)

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет након тешког мини циклуса (4 утакмице у само 6 дана), желе да се врате у победнички ритам, а прва прилика је утакмица 18.кола АБА лиге против Игокее.

Меч се игра у недељу од 16.30 часова у хали „Александар Николић“.

У првој утакмици ове сезоне црвено-бели су славили у Лакташима 76:70, а ово ће бити 27. дуел две екипе у регионалном такмичењу.

У тим се враћа Факундо Кампацо, а тренер Душко Ивановић одлучиће пред утакмицу у ком саставу ће црвено бели одиграти меч са Игокеом :

Екипа Игокее је добар тим са бројним врло искусним и квалитетним играчима и њихова место на табели није у складу са онимшта тај тим може. У међувремену су променили тренера и тим ће сигурно позитивно реаговати. Играће сигурно са много енергије, хтења и жеље. На ту енергију морамо да одговорамо на прави начин, да ухватимо ритам и да дођемо до победе у периоду у коме нисмо имали времена много да тренирамо и да радимо – рекао је тренер црвено-белих.

Стефан Лазаревић: – Очекује нас утакмица која неће бити лака, иза нас је период у коме смо у само 6 дана одиграли четири утакмице а следећа је против тима који је сигурно квалитетнији од своје позиције на табели. Променили су и тренера и то ће донети неке промене уз искусне играче које Игокееа имамо. Због свега тога морамо да одиграмо паметну, чврсту утакмицу и дођемо до победе која би нам много значила пред пут у Тел Авив и гостовање у Задру – рекао је Лазаревић.

Карте за ову утакмицу пуштене су у продају у четвртак, а у недељу ће са почетком у 11 часова бити отворена и благајна у хали „Александар Николић“.

Црвена звезда Меридианбет је прва на табели сą скором 15-1.

Црвена звезда Меридианбет – Игокеа (недјеља 16.30 часова);

The post Црвена звезда Меридианбет дочекује Игокеу (недеља, 16.30) appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment