Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Бинић: Пуна Маракана ће показати колико смо волели Миху

Легендарни Драгиша Бинић, члан Звездине златне геренарицје из 1991. године, истиче да је част и обавеза сваког навијача долазак у суботу на Маракану, на пролећну премијеру и дуел Црвене звезде против Војводине који ће бити посвећен нашем бомбардеру Синиши Михајловићу.

Нажалост тек смо сада видели каквог смо човека, играча, сина и родитеља изгубили. Синиша Михајловић је личност која је много дала спорту, конкретно фудбалу. Сви смо видели како су га на сахрани испратили људи из Италије, земље у којој је живео и играо. Сматрам да није обавеза да будемо ту, већ је то минимални гест који морамо да учинимо. Желимо да испратимо друга, пријатеља и брата онако како како доликује. Мало каснимо, али домаће првенство се тек сад наставља. Играју Михина два клуба Црвена звезда и Војводина, а у оба тима је оставио траг. Маракана ће сигурно бити пуна и цео програм који је припремљен ће увеличати догађај. Бићемо ту како би учинили све да обележимо тај дан – рекао је Бинић.

Судбина је одредила сусрет два бивша клуба Синише Михајловића, Звезде и Војводине.

– Видите како се у животу све намести. Прво коло у пролећном делу шампионата где играју два клуба у којима је Синиша Михајловић закорачио према успеху. Не сумњам да ће звездаши направити спектакл, у свом стилу, те да ће на тај начин обележити тужан и тежак дан за нашег друга.

Утакмици ће присуствовати велики број играча из чувене “Баријевске генерације”.

– Сматрам да не треба нико да зове, јер је то наша обавеза како људска, тако и морална. Бићемо ту да помогнемо и увеличамо догађај колико можемо. Сви који су слободни и немају обавеза, они који их имају ће их сигурно одложити, треба да се појаве како би одали почаст нашем другу. Желимо да покажемо уз све навијаче Звезде колико смо га волели, колико је донео радости фудбалу и уопште спорту.

Капије Маракане биће отворене за све навијаче.

Гест Звезде која зна да врати навијачима оно што је њихов играч оставио кроз каријеру и битисање у Црвеној звезди. Мада да је ситуација другачија ни то не би спречило људе који воле Синишу, Звезду и резултате које је постигао да дођу и увеличају свечаност – закључио је Бинић.

The post Бинић: Пуна Маракана ће показати колико смо волели Миху appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment