Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Милуновић: Да Звездино пролеће почне победом за Миху

Фудбалери Црвене звезде у суботу од 16 часова почињу пролећни део сезоне, у утакмици која носи додатну симболику, с обзиром на то да је посвећена Синиши Михајловићу. Улаз на меч са Војводином је бесплатан, а поуздани штопер Немања Милуновић очекује пуне трибине.

Сигуран сам да ће се звездаши још једном показати на делу и да ће трибине нашег стадиона бити у потпуности испуњене. Верујем да су се навијачи ужелели фудбала, као и ми играња пред њима, тако да нема сумње да нас у суботу очекују пуне трибине. Мотив је свакако већи кад знамо да се игра за Миху, људску величину и легенду, не само Црвене звезде, већ и светског фудбала. Читава наша генерација је одрасла уз Миху, тако да биће изузетно емотивно да се и на терену опростимо од њега. Желимо да одиграмо квалитетну утакмицу и освојимо три бода која ћемо посветити доајену фудбала – почео је Милуновић.

Циљ за пролеће је јасан – освајање дупле круне и пласман у Лигу шампиона.

– Циљ је да победом започнемо пролећни део сезоне и да у том маниру одиграмо до краја маја. Зна се да је циљ дупла круна, али и да се што боље припремимо за Лигу шампиона, у коју ћемо, верујем, успети да се пласирамо. Наравно, идемо утакмицу по утакмицу, и верујем да ћемо на крилима наших навијача успети да остваримо све оно што смо зацртали. Зна се и да је свако пролеће Звездино.

Добро се радило на припремама…

Припреме су протекле сјајно, добро смо радили, имали квалитетне провере и осећамо се изузетно спремно за прву утакмицу. Рад смо наставили у Београду, посветили смо се додатно неким детаљима, тако да сам сигуран да ћемо у суботу бити прави и да нас чека добар меч – подвукао је Милуновић.

The post Милуновић: Да Звездино пролеће почне победом за Миху appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment