Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Тема дана | Позив првотимаца Звезде на премијеру – пуне трибине Михи у част

Фудбалери Црвене звезде пролећни део сезоне настављају у суботу од 16 часова када ћемо угостити Војводину, у утакмици посвећеној Синиши Михајловићу. У складу с тим, наши првотимци ће на терен изаћи са подигунтим крагнама на дресу.

Нема сумње да ће Маракана бити добрано пуна у суботу, с обзиром да то да су се звездаши ужелели фудбала, али и да су традиционално пролећна отварања права посластица за наше навијаче. Просечно је 18.330 навијача долазило на последњих 10 отварања пролећног дела сезоне на Маракани, а сигурни смо да ће сада бројка бити и већа, с обзиром на то да је ово утакмица посебног значаја за све звездаше. У прилог томе да се очекује велики број навијача, иде и чињеница да Звезда на Маракани када је реч о првим пролећним утакмицама има све победе у 21. веку.

Гест играча у суботу биће само још један показатељ да је Синиша Михајловић једноставно бесмртан. Људски максимум и прави пример звездаша, због тога, никада неће бити заборављен и остаће заувек део своје Црвене звезде.

Улаз у суботу је бесплатан. Видимо се на Маракани!

 

The post Тема дана | Позив првотимаца Звезде на премијеру – пуне трибине Михи у част appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment