Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеХокеј

Звезда убедљивом победом учврстила лидерску позицију

Хокејаши Црвене звезде савладали су Селект тим Хрватске са 9:3 у оквиру ИХЛ лиге и учврстили се на челу табеле.

Звезда је силовито ушла у меч. Црвено-белима је требало четири минута у првој трећини да дођу до убедљиве предности од 4:0. Стрелци су били Андрија Шпањевић, Иван Анић, Угљеша Новаковић и Сергеј Шченков. Ипак, гости су брзо одговорили, преко Фичура постигли први погодак, а онда у самој завршници првог дела голом Кашпарека смањили на 4:2.

Алекса Гвозденовић је у 28. минуту постигао пети гол за Звезду, а Селект тим је узвратио преко Јовића. Гвозденовић је убрзо постигао још два гола, дошао до хет-трика и донео нашем тиму предност од 7:3. Шченков се по други пут уписао у листу стрелаца у 37. минуту и на предах је тим Игора Косовића отишао са вођством од 8:3.

Само два минута након почетка последње деонице, Лазар Лештарић је сместио пак у гол гостију за 9:3 и испоставиће се да је то био коначан резултат меча.

Са две победе овог викенда Црвена звезда се вратила на 1. место на табели ИХЛ лиге и има 4 бода предности у односу на другопласирану Славију. Већ у среду 1. фебруара црвено-бели гостују екипи Сисак, а меч почиње у 19.30 часова.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – СЕЛЕКТ ТИМ ХРВАТСКЕ 9:3 (4:2, 4:1, 1:0)

Београд – Ледена дворана Пионир. Гледалаца: 367. Судије: Пожар, Т.Фазекаш, Младеновић, Пердув. Казне: Црвена звезда 2 минута, Селект тим 8 минута.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Ранковић, Степановић, Анић 1 (2ас), Дегтерев, Динић, Драговић (4ас), Гвозденовић 3, Крављанац, Лештарић 1 (1ас), М.Младеновић, Николић, П.Новаковић, У.Новаковић 1, Подунавац (2ас), Шченков 2 (2ас), Шпањевић 1 (1ас), Стојановић, Тутариков, Цвик. Тренер: Косовић.

СЕЛЕКТ ТИМ ХРВАТСКЕ: Јањатовић Лончар, И.Ружић, Димитријевић, Фичур 1, Гвимон (1ас), Јовић 1, Кашпарек 1, Крамарић, Пауловић (1ас), Плешко, Л.Ружић (1ас), Словинац (1ас), Смолец. Тренер: Коломбо.

The post Звезда убедљивом победом учврстила лидерску позицију appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment