Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Горан Пандев доказао љубав према Звезди

Наш клуб је данас угостио легенду македонског фудбала и великог навијача Звезде – Горана Пандева, који је у друштву председника клуба Светозара Мијаиловића обишао клупске просторије, музеј и још једном потврдио љубав према Црвеној Звезди.

Као мали сам волео Црвену звезду и навијао за њу. Звезда је велики клуб и за њу су играли велики играчи. Има невероватну историју. Срећан сам што сам овде. Захваљујем се председнику Светозару Мијаиловићу и свима у клубу. Ставићу Звездин дрес у колекцију, мој музеј. Фалио ми је црвено-бели дрес са мојим именом, заиста сам пресрећан – рекао је Горан Пандев.

Музеј Црвене звезде је на Горана Пандева оставио невероватан утисак, а некадашњи фудбалер Лација, Интера, Наполија, Галатасараја, Ђенове и Парме верује да ће наш клуб поново освојити пехар европског клупског првака.

– Музеј је прекрасан. Видео сам све што је један клуб као што је Црвена звезда освојио, то је историја. Остаће увек записано у књигама. Пехар Лиге шампиона је врхунски успех сваког клуба и фудбалера. Знам колико навијачи Црвене звезде воле клуб, за њих је Звезда све. Надам се да ће што пре освојити Лигу шампиона, јер Црвена звезда то заслужује.

Горан Пандев је имао неостварену жељу да заигра за Црвену звезду током каријере и истиче да је много његових сународника оставило траг наступајући у нашем клубу.

Наступали су играчи из Македоније за Црвену звезду, али лично су Дарко Панчев и Илија Најдоски оставили највећи траг. Освојили су Лигу шампиона што је за играча највећи успех и сан, а знамо колико је то тешко. Сигурно да су велики играчи и да су оставили огроман траг у Звезди. Срећан сам што су Македонци постигли значајан успех са Звездом – закључио је Горан Пандев.

Председник Црвене звезде – Светозар Мијаиловић је са великим осмехом дочекао рекордера по броју наступа и голова репрезентације Македоније и истакао велико задовољство поводом посете Горана Пандева.

Велика је част и задовољство за Црвену звезду да угости Горана Пандева, играча који је каријеру обележио у Италији и носиоца европског трофеја. На крају професионалне каријере се посветио фудбалу захваљујући приватној академији са којом наш клуб има одређену сарадњу. Горан Пандев је звездаш и велико нам је задовољство да чујемо да је желео да заигра на Маракани, као и да му је жао што се то није и десило. Жеља му се испунила посетом нашем клубу, музеју, где се упознао са историјом Црвене звезде. Чули смо из његове изјаве и разговора да је одушевљен – рекао је Светозар Мијаиловић.

The post Горан Пандев доказао љубав према Звезди appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Aca LJotic јан 30, 2023 at 00:17

Svaka Cast Goranu Pandevu za izjavu dodji nekad u Crvenu Zvezdu da budes trener ili neku drugu funkciju da uzmes.

Reply

Leave a Comment