Moja Crvena Zvezda
ВажноВеслањеНајновије

Флота Веслачког клуба Црвена звезда Београд постала је богатија за дубл-скул

Дубл-скул марке ,,Filippi“ из 2022. године стигао је у Звезду путем донације фондације ,,Миња Петровић”.

Ову фондацију основала је компанија ФИС 2014. године. Названа је по рано преминулом Немањи Петровићу, пријатељу и колеги ове компаније. Како његов 16 месеци старији брат Дарко није умео да изговори Немањино име, настао је надимак Миња који га је пратио читавог живота. Миња је био сјајан спортиста, али и сјајан човек. Речју, пример како су посвећеност и рад сигуран пут ка успеху. Баш због тога је био остварен на пословном плану, а сваки његов колега у фирми осећао се као део породице.

Како је био инспирација многима, дивни људи су се 2014. године окупили како би пружили помоћ угроженима у поплавама у Обреновцу, да би, након успешно реализованог задатка, своје деловање усмерили на унапређење услова у области образовања и спорта за младе. Својим деловањем, Фондација је настојала да помогне развоју нашег друштва и учини оно што је и Миња радио – инспирисали су друге фирме и појединце да буду друштвено одговорни и подстицали их да размишљају на овај начин.

Захваљујући људима који су препознали вредности које и ми негујемо, као нешто што нас спаја са њима, наши веслачи имају прилику да тренирају у бољим чамцима, а ми се овим путем захваљујемо Фондацији на овој донацији и радујемо се многим шампионима и шампионкама који ће стасaвaти у новом дубл-скулу.

The post Флота Веслачког клуба Црвена звезда Београд постала је богатија за дубл-скул appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment