Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоНајновије

Половичан учинак ватерполиста на трећем турниру Регионалне лиге

Ватерполисти Црвене звезде поражени су од Новог Београда 8:18 (1:6, 2:4, 2:5, 3:3) последњег дана трећег турнира Регионалне лиге, чији је домаћин био Шабац.

Екипа Александра Филиповића је остварила победу, нерешен исход и пораз, па је пред последњи турнир који ће се одржати у Сплиту наредног месеца на шестој позицији са бодом мање од загребачке Младости и пет бодова мање од сплитског Јадрана на четвртој позицији, која води на Фајнал фор.

Остаје жал за првом утакмицом против Загрепчана, у којој је Звезда имала предност, а затим и две прилике за победу. Звезда ће се у Сплиту састати са Морнаром, Јадраном и Соларисом, и у случају све три победе, могла би да оствари пласман на Фајнал фор.

У суботњем дуелу против Новог Београда није било неизвесности, јер је српски и регионални шампион после првог перидоа игре имао 1:6, а затим и 3:10 на полувремену. Пред последњих осам минута резултат је био 5:15, а у последњем кварталу се дошло до коначних 8:18.

Басара је са три гола био најефикаснији у Црвеној звезди, по једном су погађали Гајић, Васић, Семан, Милојевић и Радовић.

Црвену звезду 28.јануара очекује полуфинални меч Купа Србије против Радничког из Крагујевца на 25.мају. Финале је на програму 29.јануара. Други део Суперлиге, фаза од 1. до 6.места наставља се од 4.фебруара.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – НОВИ БЕОГРАД 8:18 (1:6, 2:4, 2:5, 3:3)
Шабац, базен: Градски. Судије: Драган Штампалија и Роберт Тиоцо. Искључења: Црвена звезда 4, Нови Београд 9. Петерци: Црвена звезда 2(2).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Мишовић, Танкосић, Гајић 1, Марковић, Суботић, Васић 1, Банићевић, Басара 3, Данковић, Семан 1, Милојевић 1, Радовић 1, Ивановић, Гавриловић. Тренер: Александар Филиповић

НОВИ БЕОГРАД: Мартиновић 1, Мандић 2, Гранадос 1, Вучинић 1, Пијетловић, Драшовић 3, Ћетковић 1, Перковић 3, Влахопулос, Скумпакис, Рашовић 3, Жоао Педро. Тренер: Живко Гоцић

The post Половичан учинак ватерполиста на трећем турниру Регионалне лиге appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment