Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОдбојка

Рутинска победа Црвене звезде против Спартака из Љига

Одбојкаши Црвене звезде стартовали су победом у новој години. Одлично су отворили меч против Спартака из Љига, црвено-бели. Већ на старту повели су са 5:1, али је Спартак везао три поена и брзо је самањио на 7:5. Наставили су међутим у одличном ритму домаћи одбојкаши, Пепић, Поломац, Околић и Мариновић, па је врло брзо на семафору било 21:13. Рутински су привели први сет црвено-бели, па је на крају било убедљхивих 25:15.

У другом сету нешто јачи отпор пружио је Спартак. Црвена звезда је повела са 6:3,али су гости из Љига потом везали пет поена и прешли у вођство – 8:6. Уследила је потом и сервис грешка Главинића за 8:8, али и поен из напада за 8:9. Ново изједначење уследило је на 11:11, па 13:13 и 14:14, када је Црвена звезда успела да се одлепи. У том делу игре домаћи су везали пет поена довољно да се успешно приведе крају и други сет.

Трећи сет је био само формалност за црвено-беле, који су на најбољи начин отворили годину.

Најефикаснији у тиму Црвене звезде био је Лазар Мариновић са 12 поена, док је Милан Пепић забележио један мање.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – СПАРТАК ЉИГ 3:0 (25:15, 25:21, 25:16)
Београд, хала: СПЦ „Вождовац“ на Бањици. Судија: Јована Вуковић и Ђорђе Стевановић. Гледалаца: 30.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Околић (9), Кљајић, Станковић, Јовић (либеро), Пепић (11), Ранковић, Копривица (1), Мариновић (12), Николић (5), Караско (2), Скакић (2), Поломац (9).

СПАРТАК ЉИГ: Вукадиновић (1), Мицић, Мирковић (6), Матић (1), Главинић (9), Грковић, Медак (либеро), Халиловић (15), Конићанин (4), Савић (5).

The post Рутинска победа Црвене звезде против Спартака из Љига appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment