Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновије

КК Црвена звезда мтс – Зашто поново убијају Марка Ивковића?

Кадрију Акташу, убици навијача Црвене звезде Марка Ивковића у Турској, смањена је у среду казна са 25 на 15 година затвора???

КК Црвена звезда мтс најоштрије осуђује овакву срамну одлуку којом појединци у турском правосуђу поново убијају Марка Ивковића, истовремено и правду.

Правду за злочин који се сада представља као некаква „самоодбрана родитеља“ док је мучки ножем у леђа убадао Марка Ивковића.

Да ли је неко у том суду размишљао данас о његовој породици?

Да подсетимо све још једном – Марко Ивковић је убијен ножем у леђа пре утакмице Евролиге између Галатасараја и Звезде у Евролиги, која је одиграна 21. новембра 2014. године.

КК Црвена звезда мтс апелује на наше државне органе и представнике српске дипломатије да реагују на ову неправду у складу са својим оквирима и могућностима, посебно након вести да су адвокати овог убице у среду у Истанбулу да трагедија буде већа – захтевали пуштање на слободу свог „клијента“ јер је „одлежао своје“?

За нас он није никакав „клијент“ у неком правном или имовинском спору – већ убица који је некоме одузео живот, мучки и са леђа! И то ће остати до краја свог живота!

КК Црвена звезда мтс

delije sever navijaci Jagoda Marko Ivkovic round 5 match at the regular season of 2018-2019 Eurocup basketball tournament between Crvena Zvezda and Galatasaray in Belgrade, Serbia on Oct. 30, 2018. Crvena Zvezda won 87-57. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

The post КК Црвена звезда мтс – Зашто поново убијају Марка Ивковића? appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment