Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Почиње продаја карата за дупло коло, Жалгирис и Армани

Кошаркаше Црвене звезде, у наредном периоду и размаку од само 6 дана очекују три „везане“ утакмице у хали Александар Николић, две изузетно важне су део „дуплог кола“ Евролиге у којима ће црвено-бели дочекати екипе Жалгириса и Арманија из Милана.

Тим поводом, КК Црвена звезда пушта у среду (07.12.2022) од 12 часова, у продају карте за две еврологашке утакмице (дупло коло) које ће се играти у уторак 13.12 (Жалгирис 19ч) и четвртак (Армани 19ч).

Карте ће се наћи у продаји на свим продајним местима нашег тикетинг партнера „Ticket vision“ као и онлине, путем wеб сајта нашег партнера „tickets.rs“.

На дан утакмица сви наши навијачи биће у могућности да купе карте и на благајни хале Александар Николић. Благајна ће бити отворена за све три утакмице у исте време, почев од 12 часова.

Подсећамо све купце онлајн карата да ће све карте купљене овим путем важити и са електонског уређаја (телефон) или одштампане!

Цене карата за ове три утакмице су стандардне и непромењене када су у питању Евролигашке утакмице (цене можете погледати на крају текста).

Дођите и будите уз наш тим коме је подршка са трибина значила много у претходним утакмицама и помогла им да победимо у нашој кући :Асвел, Цибону, Макаби, Партизан, Виртус…

Да завршимо годину како доликује, уз пуне трибине и победе!

КК Црвена звезда мтс

The post Почиње продаја карата за дупло коло, Жалгирис и Армани appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment