Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Дрес са бројем 11 се повлачи из употребе у Џајину част

На ванредној седници Скупштине ФК Црвена звезда верификована је одлука УО о повлачењу дреса са бројем 11 по завршетку текуће сезоне.

У знак поштовања према Драгану Џајићу, дрес са бројем 11 се повлачи из употребе! Тим потезом, трећој Звездиној звезди ће се на још један начин одати признање за све оно што је учинио за наш клуб, а број 11 ће после 12 (посвећен навијачима Црвене звезде) и 26 (повучен из употребе након трагичне смрти Горана Гогића), бити повучен из употребе. То значи да ће Осман Букари бити последњи фудбалер Црвене звезде који ће имати ту част и привилегију да носи дрес са бројем 11, с обзиром да ће од лета задужити нови број.

Нема речи којима бих могао да се захвалим на великом признању као што је повлачење дреса са бројем 11. Када проведете 60 година у Црвеној звезди и потом добијете признање, онда заиста морате да будете срећни и задовољни. Када је реч о Црвеној звезди, наставићу да до краја живота покушавам да дам мали, било какав допринос за развој и успешност клуба у будућности. Хвала свим људима који су дали иницијативу да се дрес са бројем 11 повуче, као и онима који су донели ту одлуку. Велико задовољсто сте ми учинили. Мислио сам и да ће да те потекне суза, али неће, суздржаћу се. Хвала вам, а ја ћу нсатавити да дајем допринос развоју и успеху Црвене звезде – емотивно се Џајић обратио на ванредној седници Скупштине ФК Црвена звезда.

ФК Црвена звезда се још једном захваљује Драгану Џајићу, легенди нашег клуба, на свему што је учинио!

The post Дрес са бројем 11 се повлачи из употребе у Џајину част appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment