Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Црвена звезда – Виртус, а затим и фудбал у хали „Александар Николић“

Екипа Црвене звезде мтс у петак игра утакмицу 11. кола Евролиге са Виртусом из Болоње.

Тај дуел играће се од 18 часова у хали „Александар Николић“, а карте за ову утакмицу за коју влада велико интересовање већ су пуштене у продају по већ добро познатим ценама.

Петак је још један дан када ће поред кошарке и фудбал бити у центру пажње!

Дан када наша фудбалска репрезентација игра свој одлучујући меч на Светском првенству у Катару и то против селекције Швајцарске. Та утакмица је заказана за 20 часова.

За све који желе да прате фудбал са трибина хале Александар Николић, КК Црвена звезда припремио је видео бим који ће одмах по завршетку утакмице бити постављен као и прошли пут испред трибина Ц и Д. Како не би пропустили ни секунда фудбала клуб ће одмах по завршетку кошаркашке утакмице одмах укључити сигнал из Катара и на два семафора изнад партера Б и Партера 4.

КК Црвена звезда је у сарадњи са „Кафетеријом“ и овога пута обезбедио и постављење пункта (између трибине Ц и Д) где ће сви који то желе моћи по повољним ценама да купе храну и освежење.

Подсећамо да се карте за утакмицу Црвена звезда – Виртус већ продају на продајним местима нашег тикетинг партнера и онлине, а продаваће се и на дан утакмице на благајнама хале Александар Николић од 11 часова.

Дођите да победимо Виртус, а онда да заједно бодримо наше фудбалере и прославимо пролазак у другу фазу Светског првенства.

The post Црвена звезда – Виртус, а затим и фудбал у хали „Александар Николић“ appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment