Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеХокеј

Звездини оклопници убележили две победе

Звездини млади оклопници настављају са одличним резултатима на домаћој такмичарској сцени. На редовном колу Лиге узраста У10, црвено-бели хокејаши остварили су две победе и један пораз.

У дуелу са одличном екипом НС Старса, Звездин тим под вођством тренера Игора Трифуновића славио је са 6 :4. Утакмицу са увек неугодним спортским противницима, екипом Војводине, наши млади оклопници решили су резултатом 6:2. У завршном дуелу, овог издања редовног кола Лиге, са вечитим ривалима, екипом Партизана, овога пута црвено бели на жалост нису успели да забележе победу. Ипак треба нагласити да се у Звездиној селекцији У 10 јасно види да је екипа добро прихватила захтеве тренера Игора Трифуновића, што се јасно види по начину игре нашег тима.

Екипа очигледно добро реагује на промену тренера, који је пре мање од месец дана преузео селекцију У 10. Чињеница која нас радује јер да смо на леду имали прилике да уживамо у одличној игри, занимљивом и динамичном хокеју – истакао је Војин Кољеншић, легенда српског хокеја и координатор селекција СКХЛ Црвена звезда.

За Звездине младе хокејаше, селекцију У10 најавжније је да је период адаптације успешно прошао као и да је екипа за свега три недеље прихватила комплетан концепт рада новог тренера, што се јасно види не само по резултату већ и на игри на леду која је другачија него у претходном периоду.

The post Звездини оклопници убележили две победе appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment