Moja Crvena Zvezda
ВажноВеслањеНајновије

Саопштење Веслачког клуба Црвена звезда

Веслачки клуб Црвена звезда објавио је саопштење за јавност поводом догађаја у Веслачком савезу Србије 7. новембра 2022. године које вам преносимо у целости.

Ради потпуног и тачног информисања јавности поводом догађаја од 7. новембра 2022. године у Веслачком савезу Србије (ВСС):

Тренер Никола Стојић је у канцеларији ВСС-а насрнуо на Душана Ковачевића, иначе члана ВК Црвена звезда и некадашњег репрезентативца и олимпијца, док је у својству председника ИО ВСС, обављао свој посао у канцеларији ВСС.

Познат по свом арогантном понашању, као и по ометању рада ВСС, где често прети, провоцира и виче на запослене, Стојић је данас ометао састанак на који није био позван, нити је имао овлашћење да на њему буде. Када је замољен да напусти просторију, претећи је кренуо на Ковачевића који је био принуђен на нужну одбрану.

Напомињемо да је Стојић у пуној снази, висок 2 метра, 15 година млађи од Ковачевића, да није нападнут с леђа, нити је губио свест о чему има сведока.

Спиновање ове вести је у циљу нарушавања односа веслачких клубова Црвене звезде и Партизана – наводи се у саопштењу ВК Црвена звезда.

The post Саопштење Веслачког клуба Црвена звезда appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment